Diari Més

L'actitud del Reus, la nota positiva de la derrota contra la UD Las Palmas

Els roig-i-negres es van enfrontar al rival amb intenció de lluitar i no es van rendir fins al final

Imatge del partit de diumenge contra la Unión Deportiva Las Palmas.

L'actitud del Reus, la nota positiva de la derrota contra la UD Las PalmasUD Las Palmas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i la derrota que va patir el CF Reus Deportiu aquest diumenge a Las Palmas de Gran Canària, l’equip va demostrar una actitud molt positiva durant gairebé tot l’enfrontament. Els homes de Xavi Bartolo van intentar fer-se amb el control del partit en diverses ocasions, tot i estar totalment condicionats des de l’inici per les baixes de cinc jugadors importants, provocades per un problema administratiu que va impedir que el club pogués inscriure’ls a temps per disputar el partit a Las Palmas.

Un fet sobre el qual, de moment, el club reusenc no va voler fer més comentaris, a banda d’assegurar que estan treballant per aclarir l’error, i que confien resoldre-ho tan aviat com sigui possible.

Sense Tito, Karim Yoda, Vítor Silva, Dejan Lekic i Miguel Linares, que eren baixa pel problema amb les fitxes, alguns dels homes més rellevants per a la davantera roig-i-negra, el CF Reus es va veure sobrepassat per l’equip dirigit per Manolo Jiménez, sobretot després del segon gol de Rubén Castro, que va decidir el resultat. Tot i que homes com Fran Carbia o Alfred Planas, van provar de provocar perill a la porteria local en més d’una ocasió.

La defensa roig-i-negra també va notar les baixes de Jesús Olmo i Shaq Moore, aquests dos per sanció, i no va poder evitar que l’equip local generés dues ocasions que van acabar amb diana.

Un altre dels imprevistos que va afectar el joc del Reus va ser la baixa sobtada de Villanueva, que va patir un fort cop al cap en una topada fortuïta amb el seu company Catena, fet que el va obligar a abandonar el terreny de joc abans d’hora i, fins i tot, a passar per l’Hospital Perpetuo Socorro per determinar la gravetat de la lesió. Però durant la matinada, el jugador va rebre l’alta mèdica, després de confirmar que tot havia estat només un ensurt, i es va poder unir als seus companys a l’hotel de concentració.

Aquest dilluns, l’equip va tornar a Reus, on haurà de treballar per preparar el partit a casa contra el Zaragoza de dissabte.

tracking