Diari Més

El Nàstic fitxa al centrecampista Ramiro Guerra

Arriba cedit pel Villarreal i surt d'una greu lesió de genoll

Ramiro Guerra, a l'annex del Nou Estadi.

El Nàstic fitxa al centrecampista Ramiro GuerraNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té el centrecampista que buscava. Es tracta de Ramiro Guerra, futbolista de 21 anys que arriba a l'equip procedent del Villarreal i ho fa en forma de cessió fins a finals de temporada.

Guerra aterra a Tarragona per reforçar una posició que ja havia reclamat aquest diumenge José Antonio Gordillo, tècnic grana, després de l'empat contra el Tenerife (1-1) per culpa d'un gol d'Aveldaño en l'afegit.

Jugant Fali de central, els únics migcampistes nats que quedaven a la plantilla eren Javi Márquez i David Rocha, que van ser els que van disputar els 90 minuts. Com era d'esperar, l'equip ho va acabar notant i a la sala de màquines del Nàstic se li va acabar la benzina.

Nascut a Montevideo (Uruguai), Ramiro Guerra té 21 anys i la passada temporada va participar en un total de deu enfrontaments amb el primer equip del Villarreal arribant a debutar, fins i tot, a l'Europa League contra el Maccabi Tel Aviv.

Guerra té molt de recorregut en el centre del camp, és un jugador que puja i baixa i que compta amb un físic envejable, però també l'alterna amb una bona tècnica i un bon sentit tàctic, segons informava el Nàstic mitjançant el comunicat oficial.

Té doble nacionalitat i, aquesta circumstància, l'ha permès jugar amb la Selecció Espanyola des de la sub-16 fins a la sub-19 i, a banda, amb Uruguai sub-20.

Aquest dimarts, el futbolista ja ha entrenat amb la resta de companys i ha estat després de la sessió quan el Nàstic ha fet oficial la seva arribada, que no serà l'última abans del tancament del mercat d'estiu.

Una llarga lesió

Aquest futbolista surt d'una llarga lesió de genoll, la qual l'ha impedit continuar al primer equip groguet i l'ha empès a una cessió per un any.

A principis del mes de març de l'any passat, Ramiro Guerra va patir una lesió de genoll que el va mantenir més de tres mesos de baixa. Va haver de ser sotmès a una artroscòpia per una bursitis en el seu genoll esquerre. En principi, el futbolista està recuperat perquè pugui entrar a la pròxima convocatòria de José Antonio Gordillo, la d'aquest diumenge a El Molinón (19 hores).

tracking