Diari Més

José Antonio Gordillo: «Ha estat un cop molt dur, però ens hem d'aixecar»

«Si volem fer un bon campionat, hem de fer aquest esforç cada diumenge», va afegir el tècnic

Gordillo, a la seva àrea tècnica.

José Antonio Gordillo: «Ha estat un cop molt dur, però ens hem d'aixecar»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Antonio Gordillo va marxar contrariat després del duel inaugural del seu equip, que va empatar a un gol contra el Tenerife. Va marxar així per la gran primera part realitzada per l’equip, que es va veure embrutada per uns segons 45 minuts a analitzar.

Concretament, l’entrenador del Nàstic va voler «felicitar a l’equip per la primera meitat que ha fet, però no hem estat al mateix nivell a la segona meitat». Segons el seu parer, «hem tingut moltes pèrdues de pilota, potser per virtuts de l’adversari. Ha estat un cop dur, però ens hem d’aixecar».

També va tenir paraules pels que es van acostar al camp, ja que «l’afició ha estat fenomenal, com sempre, com jo els conec» i va avisar que «amb el pas de les jornades anirem creixent» deixant clar que «el treball que han realitzat els jugadors ha estat molt positiu».

Ell no vol sentir ni a parlar de dosificar a ningú ni de baixar el ritme físic, ja que «si volem fer un bon campionat, hem de fer aquest esforç cada diumenge».

En el capítol de fitxatges, va apuntar que falten, com a mínim «possiblement, un central i un jugador en el centre del camp». Va avançar que «entenc que per a Gijón tindrem un centrecampista més, que ens anirà molt bé» i, sobre la no alineació d’Arzo i de Djetei, va assegurar que va ser «decisió tècnica».

tracking