Diari Més

El Reus no pot i s'enfonsa a Las Palmas (2-0)

Les nombroses baixes provocades per un error administratiu van deixar els roig-i-negres sense possibilitats de reaccionar als gols locals

La Unión Deportiva Las Palmas es va acabar imposant a un CF Reus Deportiu molt afectat pel gran nombre de baixes.

El Reus no pot i s'enfonsa a Las Palmas (2-0)Quique Curbelo/La Provincia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu no va poder amb el repte que s’havia posat per arrencar amb bon peu aquesta temporada 2018-19. L’absència d’alguns dels seus jugadors més importants per problemes en la inscripció de les fitxes, va condicionar la manera en què el Reus va enfrontar contra el Las Palmas, un rival que ja es preveia difícil de superar durant la prèvia del partit, quan es creia que Bartolo podria comptar amb gairebé tots els seus homes, per la seva condició d’equip de Primera Divisió acabat de descendir.

El primer gol de la Unión Deportiva Las Palmas va arribar quan feia un quart d’hora que havia començat el partit, després d’una pèrdua de pilota de Mikel Villanueva, i a partir d’aquest moment, el CF Reus va intentar recol·locar-se damunt del camp i recuperar part del control del partit per intentar reconduir el resultat.

Bartolo es va veure forçat a canviar Mikel Villanueva quan faltaven una mica més de deu minuts per a la mitja part, ja que el veneçolà havia quedat tocat d’un cop al cap, fruit del xoc amb Alejandro Catena pocs minuts després de l’inici del partit.

Fran Carbia va ser un dels únics jugadors que es va anar deixant veure a l’atac amb més d’una ocasió, com el xut a porteria que es va desviar per ben poc a l’inici de la segona part del partit, però el davanter del Reus no va aconseguir passar d’un parell d’ocasions sense fruit. Al minut 70’ va arribar el segon gol local després d’una centrada d’Álvaro Lemos que va rematar Rubén Castro al segon pal. I a partir d’aquí el partit va quedar ja decidit, perquè el CF Reus no va ser capaç de tornar a entrar al joc i els minuts es van anar esgotant sense possibilitats d’igualar o capgirar el resultat.

Tot i la bona actitud de l’equip en els primers 70 minuts de partit, el gran nombre de baixes va deixar el Reus sense recursos davant un rival massa fort per a les poques fitxes de què disposava Xavi Bartolo en aquest inici de temporada.

Els roig-i-negres, arrenquen doncs la temporada amb una derrota fora de casa i amb l’esperança de poder resoldre aquest daltabaix administratiu, que va deixar l’equip desarmat a Las Palmas, abans del partit de dissabte que ve contra el Zaragoza a l’Estadi Municipal de Reus, per poder enfrontar-se a aquest rival amb totes les seves armes.

La pròxima jornada Bartolo sí que podrà comptar amb homes com Jesús Olmo i Shaq Moore, que eren baixa per sanció. Ara el Reus encara té una setmana per recuperar l’optimisme i aconseguir que l’equip torni a tenir les bones sensacions de la pretemporada abans de la cita a l’Estadi de dissabte que ve, en què s’enfrontarà al Zaragoza a les set de la tarda, en el que serà el primer oficial partit del CF Reus Deportiu a casa d’aquesta temporada, una cita que hauria de servir als homes de Bartolo per demostrar als seus aficionats, que aquesta entrebancada a Las Palmas de Gran Canària va ser només això, una anècdota provocada per una errada més administrativa que esportiva.

FITXA TÈCNICA

Las Palmas. Raúl Fernández, Álvaro Lemos, David García, Juan Cala, Dani Castellano, Javi Castellano, Rafa Mir, Rivera (Fabio, 63’), Ruiz de Galarreta (Sacko, 75’), Momo (Pekhart, 88’) i Rubén Castro.

Reus. Edgar Badia, Bastos, Catena, Villanueva (Gonzalo Pereira, 33’), Borja Herrera, Carbonell (Adrià Guerrero, 72’), Gus Ledes, Juan Domínguez, Mario Ortiz, Alfred Planas (Ricardo Vaz, 80’) i Fran Carbia.

Gols. 1-0, Ruben Castro (14’); 2-0, Rubén Castro (69’).

Àrbitre. Luís M. Villa Alvéniz (Andalús). Va mostrar targeta groga als locals Ruiz de Galarreta i Dani Castellano, i als visitants Alfred Planas i Mario Ortiz.

Incidències. L’Estadi Gran Canaria va acollir 12.408 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per als jugadors Gilberto i Anotñito Jorge, i per als abonats i aficionats grocs que van morir durant la temporada passada.

tracking