Diari Més

Sense complexes

El CF Reus visita el camp de Las Palmas amb la intenció d’emportar-se els tres punts i començar amb bon peu la lliga

Xavi Bartolo s'estrenarà demà a la banqueta en partit oficial

Sense complexesCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus no ha començat del tot bé la temporada 2018/2019, ja que una errada en el procés d’inscripció ha deixat apartats alguns jugadors del primer equip. Des del club no volen donar pistes al rival i, és per això, que no volen fer públics els noms fins instants abans del partit contra Las Palmas (demà a les 22 hores). Tot a punta a que són quatre els jugadors que s’han quedat sense poder participar en l’estrena lligueta del matx, perquè aquest és el nombre de jugadors del Reus B que viatjaran a les Canàries.

Per a Las Palmas el partit demà serà la primera prova per veure a que pot aspirar l’equip. Recentment descendit de Primera Divisió l’equip canari s’ha reforçat amb bons jugadors per lluitar per l’ascens directe i tornar a la categoria d’or del futbol professional espanyol. Una autèntica revolució és el que ha viscut l’equip canari aquest estiu. Entrenador nou, Manolo Jiménez, i fins a catorze fitxatges, el més recent el de Maikel Mesa. A més, el club encara espera l’arribada de tres jugadors més.

El tècnic de Las Palmas ha mostrat el seu descontent per la tardança en l’arribada de nous fitxatges i es posa el llistó ben alt: «no ascendir a Primera, seria un fracàs», va expressar el tècnic a la roda de premsa prèvia.

Per la seva banda, el CF Reus, també amb entrenador nou, vol anar a per totes a Las Palmas. El tècnic, Xavi Bartolo, va deixar clar a la roda de premsa prèvia al partit, que no especularan amb el resultat i que volen començar amb bon peu la lliga. Aquesta serà la tercera temporada del conjunt roig-i-negre al futbol professional i volen aconseguir la permanència sense patir, tal i com ja ho van fer en les dues darreres temporades.

tracking