Diari Més

Querol i Ricardo són dubte per molèsties, i Jesús Olmo és baixa per sanció

El CF Reus pot quedar-se sense tres jugadors

Imatge d'arxiu de David Querol en un dels partits de la temporada passada.

Querol i Ricardo són dubte per molèsties, i Jesús Olmo és baixa per sancióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo no sap, de moment, si aquest diumenge podrà comptar amb David Querol i Ricardo Vaz, ja que tots dos arrosseguen molèsties i són dubte per a la convocatòria del partit que ha d’enfrontar el CF Reus Deportiu a la Unión Deportiva Las Palmas. El tècnic sí que sap, però, que té assegurada la baixa de Jesús Olmo en defensa, ja que el jugador encara arrossega un partit de sanció dels quatre que li van caure per l’expulsió en el partit contra el Tenerife de la temporada passada.

El defensa roig-i-negre havia disputat bastant minuts durant la pretemporada, i es presentava com un dels recursos recorrents del tècnic reusenc. Tot i això, Bartolo compta amb diversos recursos de cara a l’atac, i també per a la defensa, i l’equip es mostra optimista pel que fa a aquest primer partit.

David Querol és un extrem dret natural que també pot ocupar posició de davanter, el jugador reusenc però, no va poder disputar nombrosos partits de la temporada passada a causa de lesió, i sembla que aquesta temporada comença de la mateixa manera, tot i que des del club roig-i-negre informen que en aquest cas es tracta de molèsties que arrossega el jugador, i no d’una nova lesió.

Ricardo Vaz és també un extrem dret que pot ocupar la posició de davanter, i com el seu company, el portuguès també va ser baixa durant bona part de la temporada anterior, a causa d’una lesió del lligament creuat. Tot i haver disputat alguns minuts de l’últim partit de lliga del Reus contra l’Alcorcón, sembla que ara el portuguès es perdrà també l’inici de la competició.

A banda d’aquestes dues possibles baixes per molèsties, i la d’Olmo, segura per sanció, el gran dubte segueix sent l’ex blaugrana, Isaac Cuenca. Des del club roig-i-negre asseguren que el fitxatge està gairebé enllestit i que només falta acabar de llimar alguns detalls, però de moment, el reusenc segueix sense formar part de la plantilla del CF Reus Deportiu de forma definitiva.

tracking