Diari Més

Optimisme al Reus per al primer partit de lliga contra la UD Las Palmas

El CF Reus ja s’entrena a ritme de temporada per començar la competició a ple rendiment

El CF Reus s'ha entrenat aquest dijous i es mostra optimista de cara al partit de diumenge.

Optimisme al Reus per al primer partit de lliga contra la UD Las PalmasCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu ha començat la dinàmica normal de treball aquesta setmana i ja no realitza dues sessions d’entrenament diàries, sinó una. L’equip dirigit per Xavi Bartolo segueix preparant-se per aquest inici de competició abans de desplaçar-se a Las Palmas de Gran Canària per disputar el primer partit de lliga de diumenge, que es jugarà a les deu de la nit, seran només les nou a les illes, a l’Estadi Gran Canaria.

Serà la primera ocasió per a l’equip roig-i-negre de demostrar que realment és una plantilla cohesionada i ben treballada, i per començar la temporada amb bon peu, puntuant fora de casa i davant d’un rival fort, descendit de la categoria reina. La sessió d’entrenament d’aquest dijous va servir per seguir preparant el partit i reforçant els aspectes clau del joc del Reus, sobretot la fermesa en defensa, que s’ha de valdre de les capacitats de les noves incorporacions d’enguany.

Homes com Alejandro Catena, arribat del Marbella, o Mikel Villanueva, cedit pel Málaga, hauran de portar el pes des del darrere i assegurar-se que hi hagi poques arribades a la porteria d’Edgar Badia. També els laterals Shaq Moore, Borja Herrera o Ángel Bastos, amb la col·laboració de Guerrero, l’home ascendit del filial per reforçar el joc del Reus, hauran de treballar per mantenir unides les línies de l’equip i evitar les jugades de perill.

Pel que fa a la construcció de joc, veient els noms dels golejadors d’aquesta pretemporada, una llista encapçalada amb tres gols pel nouvingut Miguel Linares, arribat de l’Oviedo aquest estiu, i en la qual també figuren els noms d’Ernest Forgas i Shaq Moore, havent anotat dues vegades cadascú, i també hi trobem Juan Domínguez, Alfred Planas, Dejan Lekic i Fran Carbia, sembla que l’ofensiva roig-i-negra està garantida i té possibilitats de deixar-se veure en aquest primer partit de la Segona Divisió A.

Amb les bones sensacions derivades de la magnífica pretemporada que ha fet el CF Reus Deportiu, els roig-i-negres arriben al partit d’aquest diumenge contra la Unión Deportiva Las Palmas amb optimisme i ganes d’iniciar la competició. Arrencar la temporada a la Segona Divisió A puntuant fora de casa, i sobretot, al camp d’un equip acabat de descendir de la Primera Divisió, seria un pas molt important per a l’equip dirigit per Xavi Bartolo, que s’ha proposat aconseguir millors resultats que els de la temporada passada.

El CF Reus Deportiu, tot i acabar la temporada anterior no massa lluny de la meitat de la classificació, i lluny de la zona de descens, va ser un dels equips de la Segona Divisió A que menys gols va marcar, una estadística que hauria abocat l’equip a les últimes posicions de la taula si no hagués estat per la magnífica tasca de l’equip roig-i-negre en defensa, que va permetre al Reus treure el màxim rendiment del baix nombre de gols. Però per a Xavi Bartolo, aquest és un aspecte a millorar en el joc de l’equip, i té com a objectiu d’aquesta temporada 2018/19 aconseguir que l’equip de la capital del Baix Camp sigui més agressiu en atac i incrementi la mitjana de gols.

Així doncs, el partit de diumenge a Las Palmas de Gran Canària serà la primera ocasió per comprovar si la feina que ja ha començat a fer Bartolo amb els seus homes en aquest aspecte dona els seus fruits.

La Unión Deportiva Las Palmas és un equip que acaba de baixar de categoria i que té intenció de mostrar un joc poc vistós, presentant un equip molt tancat en defensa, en contrast amb l’estil de joc bonic que va provar la temporada passada i que no li va funcionar. Per això, per al Reus serà la prova ideal per veure com responen els roig-i-negres a una situació com aquesta, i si aquesta plantilla, plena de noves incorporacions, rendeix i és capaç de construir joc davant d’un rival obstinat.

tracking