Diari Més

El Tenerife de José Naranjo posa a prova el primer Nàstic de la 2018-19

Els canaris, que visitaran el Nou Estadi dilluns (20 hores), arribaran al duel amb moltes baixes i jugadors que surten de lesió

Ike Uche, durant una acció del Nàstic-Tenerife de fa dues temporades al Nou Estadi.

El Tenerife de José Naranjo posa a prova el primer Nàstic de la 2018-19Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja queda poc, molt poc, per obrir foc. El Gimnàstic de Tarragona arrencarà aquest dilluns la seva participació en el Campionat de Lliga de Segona Divisió A rebent el Tenerife al Nou Estadi a les vuit del vespre.

El primer rival dels grana, que arribarà amb la intenció d’emportar-se els tres punts, no ho tindrà fàcil. Primer, perquè el Nàstic voldrà que els tres punts es quedin a casa en l’estrena lliguera dels de José Antonio Gordillo. I, segon, perquè els canaris arriben en quadre tot i tractar-se del primer partit de Lliga.

Aquest dimecres es va conèixer que l’extrem Joao Rodríguez estarà entre dues i tres setmanes de baixa com a conseqüència d’un micro trencament en els isquiotibials de la seva cama dreta. El colombià es va lesionar durant l’últim partit de pretemporada.

Per altra banda, continuen recuperant-se de les seves respectives lesions Aitor Sanz i Tyronne del Pino, que han treballat al marge del grup durant tota la pretemporada a causa de sengles lesions. En tercer terme apareixen Paco Montañés i Chillunda. Ambdós seran dubte fins a darrera hora, ja que porten alguns dies entrenant a banda per precaució, segons ha anat informant el club canari. El primer pateix una sobrecàrrega en el bessó i, el segon, molèsties al genoll. És tan possible que els dos participin en el duel contra els grana com que s’hagin de quedar a casa recuperant-se de les seves respectives lesions.

A l’altra cara de la moneda apareix el davanter Nano, que va marxar lesionat del darrere entrenament de la setmana passada, però que ja s’exercita amb normalitat i està completament preparat per visitar Tarragona.

Per la banda grana, continua a la infermeria Javi Jiménez, el qual té un dit del peu trencat i es recupera a Tarragona de la seva lesió. El que encara no està clar és si Abrahám el podrà substituir, ja que arrossega unes molèsties que li van aparèixer després de rebre un cop durant l’amistós a Olot, i encara no s’ha pogut exercitar amb normalitat.

tracking