Diari Més

L'operació sortida s'accelera

Dimitrievski, Kakabadze i Maikel Mesa tenen els dies comptats a un Nàstic que ha de fer la màxima caixa possible per ells

El porter, realitzant una aturada en un entrenament.

L'enigmàtic missatge de DimitrievskiTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana dóna el tret de sortida el campionat de Lliga de Segona Divisió A i, la primera prova de foc pel Gimnàstic de Tarragona, la del Nou Estadi contra el Tenerife, serà determinant. No serà durant el cap de setmana, sinó dilluns, quan els de José Antonio Gordillo començaran a competir oficialment, en el duel que es disputarà a Tarragona dilluns dia 20 d’agost a partir de les vuit del vespre.

Fins el 31 d’agost es poden produir moviments en forma de fitxatges o de sortides, però el Nàstic vol tancar aquests dos capítols abans d’arrencar el campionat. Serà molt complicat que ho aconsegueixi, ja que es preveuen diversos moviments tant en arribades com en sortides, però el club intentarà que tots els temes pendents quedin resolts el més aviat possible.

El Nàstic té clar que abans que finalitzi el mercat d’estiu s’han de produir, com a mínim, dues sortides. Es tracta de futbolistes que compten, però que tenen mercat i que poden deixar una bona quantitat d’euros a la caixa. Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze són els dos jugadors que estan negociant la seva sortida. Segurament, els dos acabaran en un equip de Primera Divisió. Tenen cartell, són joves i poden complir perfectament en un equip de superior categoria.

Dimitrievski no té lloc al Nàstic després de l’arribada d’Isaac Becerra. L’exjugador del Valladolid i Bernabé Barragán cobreixen perfectament les necessitats a la porteria del Nàstic. Bernabé ha realitzat una gran pretemporada i el seu company ha estat fitxat per tres campanyes amb l’objectiu que sigui un punter a la plantilla a mitjà i a llarg termini. Per tant, Dimitrievski no té lloc. Equips com l’Espanyol i el Leganés s’han interessat en els seus serveis, mentre que l’opció que marxi al Málaga ha quedat en un segon pla. L’arribada de Munir al club andalús ha tancat la porta al fitxatge del macedoni.

Pel que fa a Kakabadze, el lateral interessa a un club de Primera Divisió, encara que no ha transcendit quin és. Ha completat una temporada espectacular amb la samarreta del Nàstic i s’ha convertit en un futbolista dels anomenatstopa la Segona Divisió A.

Kakabadze i Valentín

La marxa del lateral georgià està lligada a la de Pol Valentín que, si no passa res estrany a darrera hora, abandonarà el Nàstic en qualitat de cedit. El club té plena confiança en Valentín, però creu que ha de jugar una temporada sencera lluny de Tarragona per poder continuar amb la seva progressió.

El tercer en discòrdia és Maikel Mesa. El centrecampista canari no vol continuar a Tarragona i el seu destí podria ser el Málaga. De fet, el Nàstic i el club andalús estan negociant i, de moment, les posicions estan allunyades. L’entitat tarragonina demana 800.000 euros pel seu traspàs i, per altra banda, l’oferta del Málaga és d’uns 450.000 euros. No són quantitats que estiguin extremament allunyades, però el Nàstic ha decidit que no regalarà al futbolista.

tracking