Diari Més

El maldecap de la banda dreta al Nàstic

Es complica Palencia, que interessa a un Primera, interessa Víctor Gómez (Espanyol B) i, si algú paga per Kakabadze, marxarà

A la dreta de la imatge, Sergi Palencia, durant el Nàstic-Barça B de la temporada passada al Nou Estadi.

El maldecap de la banda dreta al NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona encara realitzarà diversos moviments en aquest mercat d’estiu. Entre les prioritats, un central de categoria; Álex López, centrecampista de l’Espanyol; Víctor Gómez, lateral de llarg recorregut del filial espanyolista; i Sergi Palencia, lateral del Barça B. Almenys tres d’aquests quatre (els tres últims) arribarien al club grana en qualitat de cedit.

Aquests moviments implicarien també algunes baixes. La d’Omar Perdomo, que no compta per al tècnic, José Antonio Gordillo o la de Pol Valentín, al qual se li busca equip en forma de cessió. Altres dos casos són els d’Otar Kakabadze i Dumitru Cardoso. El primer, encara que no té un peu fora, compta amb moltes opcions de no formar part de la plantilla de la pròxima temporada. El georgià, amb bon cartell a la Lliga Espanyola, està a l’espera que un club de Primera Divisió es decideixi a ofertar per ell per poder fer el salt a la categoria reina. Seria, sempre, mitjançant un traspàs que fos satisfactori pel Nàstic.

El segon és un dels majors dubtes que tenen el cos tècnic i la direcció esportiva. Dumitru és capaç de ser el millor en un partit trencat, desordenat, però ha demostrat que, sortint d’inici, té moltes mancances, sobretot defensives, com les que li van costar el 0-1 contra l’Espanyol en partit amistós. Ara bé, allò era un amistós i, els duels sense res en joc estan per a això, per a aprendre dels errors i per corregir-los.

Al llarg d’aquesta setmana s’haurien de desencallar les operacions del central, prioritària al cent per cent pel que s’ha vist durant la pretemporada, així com la d’Álex López, futbolista que va deixar molt bones sensacions durant el duel disputat per l’Espanyol a Tarragona.

Palencia

La cessió de Víctor Gómez, que el Nàstic contempla tant com un lateral com un extrem també és a l’horitzó, però sembla que es complica o, almenys, s’endarrereix, l’arribada de Sergi Palencia, del Barcelona B.

El lateral, que ha realitzat gran part de la pretemporada amb el primer equip blaugrana, té la proposta del Nàstic damunt de la taula. Ara bé, també hi ha un equip de Primera Divisió que sembla que està interessat en els seus serveis, encara que no ha fet cap pas endavant. Si aquest conjunt acabés ofertant pel futbolista, el lateral dret no s’ho pensaria i hi aniria. Ara bé, si passen els dies i no hi ha res en ferm, Palencia es convertiria, amb gairebé tota probabilitat, en jugador del Nàstic fins el 30 de juny del 2019, quan tornaria a la disciplina blaugrana. El Nàstic haurà de ser pacient en aquest cas.

tracking