Diari Més

La plantilla del Nàstic descansa dos dies abans de començar la Lliga

L'equip arrencarà la competició dilluns 20 d'agost al Nou Estadi contra el Tenerife (20 hores)

Jugadors del Nàstic entrenen a l'annex del Nou Estadi.

La plantilla del Nàstic descansa dos dies abans de començar la LligaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del primer equip del Nàstic descansa avui i també ho farà demà dimarts per preparar, de la millor forma possible, l’inici del campionat de Lliga.

L’entrenador grana, José Antonio Gordillo, ha apostat per descansar dos dies consecutius després d’una dura pretemporada, que va finalitzar aquest diumenge amb la golejada contra l’Ascó de Tercera Divisió (3-0) al Nou Estadi.

Tot i el resultat, resulta evident que encara hi ha molta feina per fer en un Nàstic en plena construcció i que veurà diversos canvis a la plantilla abans de l’1 de setembre.

Els futbolistes tornaran a la feina aquest divendres i entrenaran fins diumenge, per preparar un inici lliguer que, per primera vegada, tindrà lloc en dilluns.

Tal com va decidir la Lliga de Futbol Professional a l’hora de confeccionar els horaris de la primera jornada, el Nàstic rebrà al Tenerife a Tarragona el dilluns dia 20 d’agost a les vuit del vespre. Serà el duel que tancarà la jornada inaugural del campionat de Lliga de Segona Divisió 2018-19.

tracking