Diari Més

El Reus perd a València i posa un final amarg a una gran pretemporada

Els roig-i-negres no van poder definir a l’atac i capgirar el resultat, marcat pel gol matiner del Mestalla

Imatge de Fran Carbia en una jugada del partit d'aquest diumenge

El Reus perd a València i posa un final amarg a una gran pretemporadaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu no va poder vèncer el València Mestalla en el partit que va disputar ahir diumenge, 12 d’agost, a la Ciutat Deportiva de Paterna en el que va ser l’últim partit de la pretemporada roig-i-negra abans d’afrontar l’inici de la Segona Divisió A.

Els locals es van avançar en el marcador amb un gol d’Álex Blanco que va arribar pocs minuts després de l’inici del partit amb una jugada individual del valencianista. Els roig-i-negres van intentar aconseguir l’empat durant tot l’enfrontament, però no van ser capaços de definir davant la porteria de Cristian Rivero i van acabar marxant cap a casa amb la primera derrota d’aquesta pretemporada.

Un entrebanc contra el València Mestalla va posar un final amarg a una gran pretemporada dels homes de Xavi Bartolo. Ja que dels set partits que el Reus ha disputat abans de l’inici de La Liga 123, els del Baix Camp s’han acabat emportant sis victòries, un empat i una derrota, d’entre les quals cal destacar el triomf davant tot un equip de Primera Divisió com el Girona en la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus.

Aquesta derrota és només una taca en una bona pretemporada, en què el Reus ha demostrat la bona adaptació dels nous fitxatges però els queda seguir reforçant l’atac de l’equip, aquesta derrota a Paterna és només una mostra de la necessitat que tenen els homes de Bartolo de trobar una actitut més agressiva de cara a porteria.

El Reus segueix amb la incògnita sobre el futur d’Isaac Cuenca, una incorporació que ajudaria a reforçar aquest aspecte ofensiu de l’equip. De moment però, el club segueix sense poder confirmar el fitxatge definitiu del reusenc. Però tot sembla indicar que l’operació va per bon camí, ja que l’ex blaugrana disputa minuts amb l’equip del Baix Camp i es mostra il·lusionat pel seu futur a Reus.

Als roig-i-negres doncs els queda seguir treballant per millorar alguns aspectes en els pocs dies que tenen abans de l’inici de la temporada, que arrencarà amb la visita al camp de la Unión Deportiva Las Palmas el pròxim diumenge 19 d’agost a les deu de la nit.

FITXA TÈCNICA

València Mestalla. Cristian Rivero, Marc Ferris, Álex Centelles, Román, Javi Jiménez, Miki Muñoz, Álex Blanco, Pascual Alba, Jordi Escobar, Esquerdo i Sito. També van actuar, Marc Baró, Emilio, Iñaki Pardo, Guillem Molina, Marco Valero, Xabier Mayordomo, Merentiel, Xavi Estacio, Hugo Guillamon, Pablo Jímenez, Carlos Perez i Oscar Poveda.

Reus. Pol Freixanet, Shaq Moore, Jesús Olmo, Tito, Guerrero, Mario Ortiz, Àlex Carbonell, Fran Carbia, Karim Yoda, Dejan Lekic i Isaac Cuenca. També van actuar, Edgar Badia, Pereira, Catena, Borja Herrera, Bastos, Alfred Planas, Pol, Vítor Silva, Gus Ledes i Miguel Linares.

Gols. 1-0, Álex Blanco (4’)

Àrbitre. Francisco J. Fernández Vidal (València)

Incidències. La Ciutat Deportiva de Paterna va acollir uns 400 espectadors.

tracking