Diari Més

Yoda: agressivitat en atac i molta pólvora per a la nova temporada

El francès es va deixar veure en algunes ocasions de gol en el partit contra el Girona de dimecres

Imatge d'arxiu de Karim Yoda, una de les noves incorporacions a l'atac dels roig-i-negres

Yoda: agressivitat en atac i molta pólvora per a la nova temporadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Karim Yoda, l’extrem francès de 29 anys que va arribar al CF Reus la temporada passada procedent del Getafe, es va mostrar propens a donar empenta a l’atac de l’equip roig-i-negre en el partit contra el Girona que es va disputar aquest passat dimecres, 8 d’agost, a l’Estadi Municipal en la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus. Un partit que va acabar amb el triomf dels locals gràcies al gol de Miguel Linares, una de les noves incorporacions a l’equip.

Tot i que el partit va acabar amb només un gol al marcador, Karim Yoda es va deixar veure en la seva cara més agressiva a l’atac, ja que va protagonitzar algunes de les ocasions més clares de la segona meitat de l’enfrontament. En el minut 58’, quan en una jugada a pilota parada, Yoda va encanonar un potent xut a la porteria de Gorka Iraizoz, que el porter del Girona va ser capaç de rebutjar amb una mà molt oportuna. El francès va aconseguir apropar-se altre cop a la porteria rival, quan faltaven poc menys de deu minuts pel final del partit, amb un xut que va fregar el pal.

Yoda representa, doncs, un valor per a l’ofensiva dels homes de Xavi Bartolo que, si durant aquesta temporada que estar a punt de començar aconsegueixen definir encara més, tot mantenint la bona feina en defensa que és marca de l’equip, els pot portar a aconseguir resultats molt positius i a col·locar-se en la part alta de la classificació de la Liga 1,2,3.

El CF Reus s’ha mostrat molt eficient en defensa durant els darrers anys, un factor que ha permès a l’equip assegurar la permanència a la Segona Divisió. Amb pocs gols a favor, un fet que es podria considerar excepcional. Per això, allò que fa falta als roig-i-negres per aconseguir resultats més positius de cara a aquesta temporada que està a punt de començar, és definir més el seu atac i aconseguir moltes més dianes a favor durant la competició. És un objectiu pel qual el Reus un home com Miguel Linares, jugador que va brillar en la seva feina a l’atac durant el partit del Trofeu Ciutat de Reus contra el Girona i que sumat a Karim Yoda i Fran Carbia, i comptant amb la possible incorporació definitiva d’Isaac Cuenca, l’equip de la capital del Baix Camp podrà encarar la nova temporada amb una actitud més agressiva al terreny de joc.

Un últim partit amistós

De moment però, els roig-i-negres tenen pendent encara un partit de pretemporada que es jugarà aquest pròxim diumenge, 12 d’agost, al camp del València Mestalla que ha de servir, com ja s’ha vist durant tota la pretemporada, per mostrar la bona cohesió d’aquest equip i aquesta aposta incipient pel joc ofensiu davant els rivals.

Per altra banda, l’entitat del Baix Camp segueix sense confirmar confirmar si Isaac Cuenca es queda de forma definitiva al club. Però, tot sembla apuntar que només falten alguns detalls per acabar d’ultimar i que, en pocs dies, se sabrà si l’exblaugrana es queda a casa per vestir la samarreta roig-i-negra aquesta temporada.

El seu fitxatge seria motiu d’alegria per a bona part de l’afició roig-i-negra, que en el partit de dimecres entonava el càntic «Cuenca quédate» quan el reusenc era al terreny de joc.

tracking