Diari Més

Álex López i Víctor Gómez: dos desitjos que poden ser realitat aviat

El Nàstic vol la cessió dels dos futbolistes i l'Espanyol decidirà entre avui i demà si accedeix a ambdues operacions

Álex López

Álex López arriba al Nàstic cedit de l'EspanyolRCD Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex López es convertirà en jugador del Nàstic de Tarragona en les pròximes hores si no hi ha canvis de darrera hora. El futbolista, titular ahir en l’amistós al Nou Estadi, té la proposta de l’entitat tarragonina des de fa setmanes, però avui es podria desencallar tota l’operació.

Un altre jugador que podria acabar a Tarragona és el lateral dret Víctor Gómez, que pertany a l'Espanyol B i que a partir del 2020 comptarà amb fitxa professional a l'equip barceloní.

Els responsables esportius de l’Espanyol mantindran reunions avui i demà per acabar de determinar què fan amb els futbolistes joves que encara estan massa tendres com per a formar part de la primera plantilla.

Un d’ells és Álex López, que avui podria rebre la notícia i tornar cap a Tarragona en qualitat de cedit i, l'altre, el mateix Víctor Gómez.

Álvaro Vázquez

Un cas més complicat és el d’Álvaro Vázquez, que també té opcions de fitxar pel Nàstic, encara que mai com a cedit.

Li resta un any de contracte i hauria de rescindir i després buscar un nou club, que podria ser el tarragoní. El jugador sempre ha tingut el seu desig de triomfar a l'Espanyol, però sembla que Rubi té uns altres plans per a ell. Clubs com el Zaragoza estan molt interessats a fer-se amb els seus serveis, però, de moment, ell segueix a l'Espanyol.

tracking