Diari Més

Tito, alternativa a la defensa d'un Reus amb tres centrals específics

El club reusenc no té en ment, tret que sorgeixi una gran oportunitat de mercat, reforçar l’eix de la defensa

Tito és una peça clau a la medul·lar del CF Reus.

Tito és una peça clau a la medul·lar del CF Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu no reforçarà la seva defensa tret que aparegui una oportunitat irrefusable abans del tancament del mercat d’estiu. El club de la capital del Baix Camp té pràcticament tancada la seva plantilla, a falta de la decisió final d’Isaac Cuenca. Només un punta de qualitat i irrefutable canviaria els plans de la direcció esportiva, encapçalada per Sergi Parés.

La línia més castigada pel CF Reus després de les «fugues» de finals de la temporada passada ha estat la defensa. Ara bé, el club té clar que ha fet bé la feina i que, amb set jugadors per a quatre posicions, en té prou per a afrontar una temporada tan llarga com ho és una campanya amb 42 partits de lliga (promoció d’ascens a banda), Copa del Rei i Copa Catalunya.

Són set els integrants de la defensa, però hi ha un vuitè protagonista, que també podrà ocupar la rereguarda sempre que sigui necessari. Es tracta de Tito, futbolista que va demostrar la passada temporada, amb escreix, que està preparat per cobrir qualsevol baixa a l’eix de la defensa sempre que hi hagi algun contratemps.

Amb la marxa de Pichu Atienza al Numancia i la cessió de Pablo Íñiguez, Olmo i els nouvinguts Catena i Mikel Villanueva apareixen com a integrants de la defensa, per la part central. Tres jugadors en aquesta demarcació semblen pocs, però amb Tito, que ha deixat ben clara la seva polivalència i el seu sacrifici, n’hi ha prou. Això, almenys, és el que pensen des de la direcció esportiva reusenca, on donen per tancada la rereguarda.

En principi, Olmo continuarà com a titular indiscutible a l’eix de la defensa, i Villanueva i Catena es jugaran l’altre lloc a la titularitat.

No només ha patit canvis el centre de la defensa del Reus, sinó que els laterals de la pròxima temporada seran completament nous respecte als de l’anterior. Els laterals drets Jorge Miramón i Joan Campins ja no hi són i, en el seu lloc, han arribat Shaq Moore i Ángel Bastos. A l’esquerra, Borja Herrera i Adrián Guerrero substitueixen als Álex Menéndez i Migue García, que també han marxat.

tracking