Diari Més

Mejías, Becerra i Abeledo, ganes, il·lusió i gol pel nou Nàstic

Els tres futbolistes, presentats amb la samarreta del seu nou equip

Mejías, Arnal Llibert, Josep Maria Andreu, Isaac Becerra i Abeledo.

Mejías, Becerra i Abeledo, ganes, il·lusió i gol pel nou NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona s'ha acostumat a presentar els seus futbolistes en grup. Quan tres o quatre jugadors arriben al club, l'entitat els presenta de cop. En el cas d'aquest dimarts al migdia, han estat tres els futbolistes en vestir-se oficialment la samarreta grana. Mejías, Isaac Becerra i Nacho Abeledo han expressat les seves primeres impressions com a nous jugadors del Nàstic, sempre amb la paraula il·lusió com a denominador comú.

Mejías, central arribat del Leganés en forma de cessió, ha volgut donar les «gràcies al club per donar-me l’oportunitat de fer el salt a Segona Divisió A i de pertànyer a aquest club». Sobre els objectius fixats, ha apuntat que «tots els clubs volen estar sempre el més alt possible», sense apuntar una meta concreta pel que fa a punts.

El defensor competirà amb Mohammed Djetei, César Arzo i amb un quart central que encara ha d'arribar a la disciplina tarragonina. Ell, però, es mostra molt confiat en poder tenir un lloc a l'onze i es defineix com «un defensa ràpid, al qual li agrada anticipar-se i que li va bé el joc aeri».

Amb moltes ganes s'ha vist a Becerra, meta arribat del Valladolid, i que la pasada temporada va estar pràcticament inèdit. Sempre a l'ombra de Masip, Becerra no va poder demostrar la seva vàlua i, ara, vol ressuscitar a Tarragona. «Isaac Becerra mai ha marxat, sempre ha estat aquí, però és complicat mantenir la regularitat durant molts anys». Aquesta ha estat la carta de presentació d'un meta que arriba a Tarragona «amb moltes ganes, molta il·lusió i a aportar l’experiència que tinc».

«Espero tenir oportunitats i demostrar el que valc», ha apuntat, tot deixant clar que les metes de l'equip han de passar, sobretot, per la permanència: «S’ha de pensar en els 50 punts i, a partir d’aquí, gaudir de tot el que pugui venir, que serà bonic». A nivell personal, espera «aportar tot el que pugui a l’equip i aportar experiència. Amb 30 anys, tinc força experiència i intentar transmetre-la als meus companys».

Finalment, ha estat el torn de Nacho Abeledo, qui s'ha mostrat molt feliç perquè «vaig finalitzar la temporada i em van comunicar que l’entrenador del Nàstic em volia». José Antonio Gordillo ha insistit molt en el seu fitxatge, ja que confia en aquest futbolista de 22 anys que la passada temporada va anotar 20 dianes amb l'Atlético Malagueño a Tercera Divisió.

tracking