Diari Més

El Reus no descarta un «9» abans que finalitzi el mercat d'estiu

Aquesta incorporació es produiria a banda de la possible arribada d’Isaac Cuenca, que s’ha de decidir sense demora

Dejan Lekic és un dels dos davanters centre amb què actualment compta Xavi Bartolo a la seva plantilla.

El Reus no descarta un «9» abans que finalitzi el mercat d'estiuOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus té en la seva ment a Isaac Cuenca, extrem que s’està exercitant amb l’entitat de la capital del Baix Camp des de l’inici de la pretemporada i que, a falta de propostes suficientment atractives, podria acceptar la reusenca. Ara bé, cap equip, ni tan sols el Reus, es tanca a una gran oportunitat en el mercat, sobretot si es posa a tir un davanter de garanties que acabi d’arrodonir una plantilla de somni, la que seria, sense cap mena de dubte, la millor de la història del club.

El treball realitzat per la secretaria tècnica, encapçalada per Sergi Parés i amb Ferran Asensio com a primer assistent, està sent per a emmarcar. El Reus s’ha mogut molt i molt bé en el mercat per a aconseguir suplir baixes com les de Pichu Atienza, Álex Menéndez, Jorge Miramón o Máyor.El club ha estat capaç de mantenir, de moment (el mercat no ha acabat), els seus bucs insígnia i, a més, ha fitxat amb criteri i amb la intenció de millorar la plantilla. Han arribat porters, defensors, centrecampistes i davanters, alguns d’ells amb un cartell espectacular, com és el cas del lateral dret Shaq Moore, el centrecampista Mario Ortiz o el davanter Linares, i d’altres amb moltes ganes de seguir creixent i demostrar que poden ser importants en el futbol professional. Altres jugadors importants han renovat, com és el cas de Karim Yoda, i han de posar de manifest que poden ser més que rellevants en el CF Reus 2018-19, el més ambiciós de tots.

Però encara seria un equip més explosiu si el club aconseguís fitxar un tercer punta, que acompanyés a Linares i a Lekic i que, alhora, provoqués una competència encara major a la part ofensiva de l’equip.

No hi ha molts davanters actualment en el mercat que puguin millorar la punta d’atac del CF Reus. De fet, si el club de la capital del Baix Camp decidís contractar a un altre punta, segurament seria una operació que es portaria a terme a finals del mes d’agost, quan estigués a punt d’abaixar el teló el mercat d’estiu.

No hi ha cap pressa i, en aquest sentit, si no arriba cap futbolista més, sempre a excepció d’Isaac Cuenca, el Reus donarà per tancada la seva plantilla de forma definitiva amb el convenciment de la feina ben feta.

tracking