Diari Més

Un jugador de banda dreta arribarà al Nàstic abans que tanqui el mercat

El club encara no té decidit si serà un lateral o un extrem, ja que dependrà de la resposta de diversos jugadors contra l’Espanyol

Omar, contra l'Espanyol B aquest dissabte, és un dels extrems drets que té el Nàstic.

Un jugador de banda dreta arribarà al Nàstic abans que tanqui el mercatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té clares les seves prioritats en el mercat d’estiu, que encara està ben viu. En el capítol d’incorporacions, el centrecampista Álex López arribarà cedit de l’Espanyol, però encara mancarien un mínim de dues incorporacions més.

El club té en ment fitxar un central de garanties. Un futbolista que tingui molts partits a les seves cames i que pugui aportar la qualitat suficient com per no patir en una zona clau del camp. De moment, Mohammed Djetei, César Arzo i Mejías són els tres jugadors que ocupen aquesta posició, però encara hi falta algú.

Però hi ha un tercer forat que el club vol tapar. Es tracta de la banda dreta. La incògnita és saber si arribarà un lateral dret, o un futbolista que jugui d’extrem. Tot, anirà en funció de les sensacions del cos tècnic i, possiblement, del que puguin veure aquest dimecres durant el partit que disputaran davant de l’Espanyol al Nou Estadi (dos quarts de nou del vespre).

Actualment, el lateral dret del Nàstic compta amb Otar Kakabadze que, de moment, no es mou, i amb Pol Valentín, que ha deixat bones sensacions, però que acaba de pujar del filial. Si marxés Kakabadze, com a mínim, vindria un lateral, però si no fos així, també en podria arribar un. En el club volen estar segurs que Pol Valentín és un recanvi de garanties i que no hi haurà cap problema (lesions i sancions a banda) durant la temporada en aquesta demarcació. Els centrals que té actualment el club grana no tenen la capacitat que podien tenir la passada temporada Xavi Molina o Pleguezuelo (continua sent desitjat pel Nàstic) i, per tant, el club haurà d’apostar per dos futbolistes específics en aquesta demarcació.

Si, finalment, ha d’arribar un lateral dret, un que té moltes opcions és Sergi Palencia, actualment a la disciplina del Barcelona B. El jugador no veuria amb mals ulls competir una temporada més a Segona A, tenint en compte el descens del seu equip a Segona Divisió B.

En el cas que el Nàstic veiés que el lateral dret no s’ha de tocar, podria venir un extrem dret. És una opció amb menys probabilitats que acabi sent una realitat, ja que amb Omar, Dumitru, Luis Suárez, Tete Morente, Abeledo i Maloku (encara segueix a l’equip), els extrem estan més que coberts. Si, a banda de Maloku, que en principi ha de sortir, marxés un jugador o, fins i tot dos, el club hauria d’anar al mercat. Álex López, el central i el jugador de banda dreta serien els únics fitxatges sempre que no hi hagués més sortides de les esperades.

Abeledo ja és grana

Per altra banda, el Nàstic va oficialitzar aquest dissabte l’arribada del jove extrem Nacho Abeledo, tal com havia avançat feia setmanes el Diari Més. El futbolista, de 22 anys, ha arribat amb la carta de llibertat sota el braç i ha signat per dues temporades amb el Nàstic. En la seva darrera temporada, a l’Atlético Malagueño de Tercera Divisió, Abeledo va marcar 20 gols i va ser clau per a l’ascens del filial andalús a la categoria de plata. Haurà de competir per un lloc amb un Tete Morente que està lluint-se durant aquesta pretemporada.

tracking