Diari Més

El Reus Deportiu més ambiciós es posa en marxa amb tres cares noves

Marc Julià, Cristian Rodríguez i César Carballeira són les tres incorporacions d’aquesta temporada

La plantilla del Reus Deportiu, al complet, en l'inici de la pretemporada.

El Reus Deportiu més ambiciós es posa en marxa amb tres cares novesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer equip d’hoquei patins del Reus Deportiu s'ha posat a rodar aquest dilluns a la tarda amb les cares noves de Marc Julià, Cristian Rodríguez i César Carballeira. Acompanyats de Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Romà Bancells, Càndid Ballart i Juanjo Matilla formaran la plantilla d’un primer equip que lluitarà per poder estar present a totes les finals possibles.

Continua al capdavant de l’equip Jordi Garcia, per segona temporada, acompanyat d’Oriol Pla com a preparador físic i Ramon Margalef com a segon entrenador. Garcia, en la compareixença prèvia a l’entrenament d’ahir a la capital del Baix Camp, va destacar que ara comença «una nova etapa amb un equip nou, amb gent jove que té molta il·lusió i tenim la màxima ambició». El tècnic va assegurar que «serà un equip que anirà sempre a per la victòria».

A banda dels abans esmentats, també van prendre part en aquest primer entrenament diferents jugadors de la base, com van ser Ferran Alemany, Xavi Fernández, Marc Canyellas, Pablo del Rio, Alexis Garcia i Ferran Giménez, que aniran completant les convocatòries de Jordi Garcia. Més endavant s’incorporaran també Luka Hernández i Jan Escala.

tracking