El Nàstic manté la solidesa defensiva

Els grana s’han imposat per tres gols a zero contra l’Espanyol B en el seu darrer partit a la Garrotxa

Els grana han tornat a jugar amb la segona indumentària

El Nàstic manté la solidesa defensivaNàstic

Nàstic: 3 Espanyol B: 0

Nàstic. Becerra (Bernabé 46’), Kakabadze (Roger Figueres 64’), Salva (Djetei 46’), Mejías (Arzo 46’), Abraham (De Nova 9’), Rocha (Fali 46’), Márquez (Maikel 64’), Dumitru (Omar 46’), Brugui (Tete 46’), Manu del Moral (Uche 64’) i Luis Suárez (Barreiro 46’). Espanyol B. Frias (Edu 46’), Soria (Víctor 46’), Gómez (Lluís 46’), Indias (Nacho 46’), Giner (Eric 46’), Lozano (Pol 46’), Manchón (Martí 46’), Ángel (Pau 46’), Alberto (Doncel 46’), Campuzano i Ignacio (Brugué 46’). Gols. 1-0 Montolio (71’ p.p), 2-0 Luis López (p.p 80’), 3-0 Omar (82’). Incidències. Partitamistós disputat a les instal·lacions Royalverd Vall d’en Bas.

El Nàstic finalitza la seva estada a la Garrotxa amb una nova victòria i, el que és més important, amb la porteria a zero per tercer partit consecutiu. Queda clar que Gordillo està treballant a fons aquesta faceta en el seu conjunt, tenint molt present que una bona defensa és clau en una lliga tan igualada com la Segona Divisió.

Amb la defensa ben treballada el tècnic ha començat a mirar l’atac. Avui el Nàstic ha aconseguit anotar tres gols, tot i que dos d’ells han estat en pròpia porta. El tercer l’ha aconseguit Omar Perdomo després d’una centrada d’Ivan De Nova. El lateral ha entrat ben aviat al partit. El lateral esquerra titular ha estat Abraham però al minut 9 ha hagut de ser substituït per unes molèsties físiques. El seu lloc l’ha ocupat Ivan De Nova que, amb l’absència de Javi Jiménez per lesió, està sent dels jugadors que més minuts està acumulant aquesta pretemporada.

La primera meitat ha finalitzat amb poques ocasions pels dos conjunts. La més destacada l’ha protagonitzat Brugui amb un xut al pal. A la segona meitat Gordillo ha canviat tots els jugadors excepte Kakabadze, Márquez i Manu del Moral que els ha canviat més endavant. El partit ha seguti el mateix curs que a la primera meitat i no ha estat fins al minut 71 que el Nàstic ha obert la llauna. De fet, ha estat l’Espanyol B qui l’ha obert, amb un gol en pròpia porteria. Minuts més tard ha arribat el segon gol del partit, també en pròpia porteria i, aquest cop, protagonitzat per Omar Perdomo amb un bon llançament de falta.

Precisament, el canari ha estat l’encarregat de tancar la golejada amb un tercer gol rematant la centrada d’Ivan De Nova des de banda esquerra. El conjunt de Gordillo tornarà demà a Tarragona després d’una sessió matinal d’entrenament i el proper dimecres s’enfrontaran contra el primer equip de l’Espanyol al Nou Estadi.