Diari Més

L'Espanyol reprèn el seu interès per fer-se amb Stole Dimitrievski

El club català l’havia temptat abans que finalitzés la temporada

Dimitrievski, en un entrenament aques estiu al Complex Esportiu Futbol Salou.

L'Espanyol reprèn el seu interès per fer-se amb Stole DimitrievskiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida del porter del Gimnàstic Stole Dimitrievski escriu un nou capítol al serial. L’arribada d’Isaac Becerra al Nou Estadi es llegeix com un símptoma que l’adéu del porter macedoni es farà oficial en els pròxims dies. Fins ara, l’equip més ben posicionat per incorporar Dimitrievski és el Málaga. El conjunt andalús té l’acord tancat amb el club i el jugador, i només queda que el seu propietari i president signi els documents pel traspàs. Aquesta signatura, però, s’està fent esperar molt.

La situació comença a desesperar la direcció esportiva grana. El fitxatge de Dimitrievski pel Málaga, per un preu que ronda el milió d’euros, també ha de propiciar l’arribada de Nacho Abeledo a Tarragona. Fa una setmana, l’intercanvi de cromos semblava totalment tancat, però les negociacions han tornat a encallar-se. Al Nou Estadi s’ha passat de donar pràcticament per fet el moviment, amb el president Josep Maria Andreu assegurant «en els pròxims dies es farà oficial la sortida de Dimitrievski», a veure amb bons ulls una nova destinació per al porter internacoinal amb Macedònia.

El Reial Club Deportiu Espanyol, de la Primera Divisió, s’afegeix a la pugna per fer-se amb Dimitrievski. L’entitat blanc-i-blava no posaria els problemes que ofereix el Málaga per invertir el que demana el Gimnàstic pel seu, encara, meta. L’Espanyol té prou potencial econòmic per desembutxacar el milió d’euros que val, ara mateix, signar el macedoni.

No és la primera vegada que el nom de l’Espanyol es relaciona amb el futur d’Stole Dimitrievski. Abans que s’acabés la temporada, a finals de maig, l’equip periquito es va fixar en el macedoni, el qual també havia despertat l’interès del Betis. Els blanc-i-blaus, llavors, partien com a favorits per signar el porter, amb un intercanvi de cromos que situava Pau López al conjunt andalús, una possibilitat que es va acabar materialitzant en tancar-se el curs a Primera Divisió.

L’Espanyol compta amb Diego López com a teòric porter titular, a més de la figura de Roberto, qui el curs passat va jugar a préstec, curiosament, al Málaga i al qual els periquitos busquen una sortida. Dimitrievski encaixaria amb el perfil de meta jove i amb experiència al futbol professional espanyol que busquen els blanc-i-blaus, aspectes que ja complia l’ara porter del Betis Pau López.

Sense minuts a Olot

Stole Dimitrievski no es va vestir de curt en l’amistós del Nàstic contra l’Olot i ni tan sols va formar part de l’equip suplent. El meta sí que havia participat en el X Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Zaragoza que, de fet, va ser el seu debut en la pretemporada amb el Nàstic. Abans, tampoc havia jugat contra el Valencia Mestalla ni el Peralada.

tracking