Diari Més

El CF Reus crea un equip a l'Àfrica

L’aliança entre el club reusenc i Biot Foundation ha permès creat el CF Reus de Guinea Equatorial

Els integrants de l'equip del CF Reus de Guinea Equatorial.

El CF Reus crea un equip a l'Àfrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gràcies a una aliança entre Biot Foundation i el CF Reus ha nascut el CF Reus de Guinea Equatorial. Aquesta iniciativa esportiva se suma a les que des de fa diverses temporades han treballat conjuntament el club i la fundació per impulsar projectes socioeducatius amb nens i nenes, tant a Catalunya com a Àfrica.

En una iniciativa solidària entre les dues entitats, anomenada ‘CF Reus for Africa’, una seixantena de nens i nenes es beneficiaran d’aquest projecte sense ànim de lucre, que servirà per potenciar els valors del futbol i el sentiment d’equip i família entre la comunitat en la qual Biot treballa des de fa anys. En concret el projecte es concreta amb un equip amateur i dos equips de futbol base.

El CF Reus de Guinea Equatorial vesteix els colors roig-i-negre, amb l’escut del CF Reus i el logotip de Biot. Aquest equip disputarà aquest mes d’agost els seus primers quatre partits.

Marc Pastor, responsable de Biot Foundation, afirmava que, «es tracta d’un projecte interessant per a totes les parts, sent els nens i nenes els beneficiats. La nostra aliança amb el CF Reus, que ja fa anys que dura, ens dóna força per seguir tirant endavant projectes a l’Àfrica, a més de donar notorietat i difusió a la feina que portem fent des de fa molt temps aquí».

Les evolucions d’aquest CF Reus de Guinea Equatorial es podran seguir mitjançant les webs del CF Reus i Biot Foundation, així com els respectius canals oficials de les dues entitats a les principals xarxes socials.

L'equip s'estrenarà aquest mes d'agostamb la disputa de quatre partits.

El CF Reus crea un equip a l'Àfrica

tracking