Diari Més

El Nàstic viu les negociacions amb el Málaga des de dues perspectives

El club grana manté que l’arribada d’Abeledo és imminent, mentre que Dimitrievski s’allunya dels andalusos

Dimitrievski continua entrenant-se en l'stage a Olot però no disputa els amistosos esperant que es resolgui el seu futur.

El Nàstic viu les negociacions amb el Málaga des de dues perspectivesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat de fitxatges d’aquest estiu al Nou Estadi de Tarragona té un actor com a gran protagonista. Els esforços de la direcció esportiva s’han centrat en les negociacions amb el Málaga, equip amb qui el Nàstic té obertes les vies d’entrada i sortida dels jugadors. A mesura que ha avançat l’estiu, però, la situació s’ha polaritzat i es viu des de dues situacions cada vegada més distants.

Parlar de Málaga i Nàstic és fer-ho de dos noms propis: Nacho Abeledo i Stole Dimitrievski. El primer, propietat del conjunt andalús i peça del filial. El segon, titular indiscutible amb els tarragonins i desig a la Costa del Sol. L’objectiu de tots dos clubs és que els noms propis canviessin els colors el més aviat possible. Dimitrievski havia de posar rumb al Málaga, deixant una bona quantitat de diners a la caixa grana i servint de moneda de canvi perquè Abeledo arribés a Tarragona. El moviment, acordat totalment per les parts interessades, s’ha topat amb l’escull de Nasser Al Thani.

El xeic propietari i president del club boquerón manté, des de fa setmanes, bloquejats els dos fitxatges. Málaga i Nàstic necessiten que Al Thani signi els documents per tancar els traspassos, una signatura que s’està dilatant massa en el temps i que ha portat el club grana a tenir una visió diferent de l’estat de les negociacions. El que fa unes setmanes ja estava fet, ara es pot desfer. A Tarragona mantenen que Abeledo serà jugador grana el curs 2018/2019. La primera idea era que arribés en qualitat de cedit, però finalment ho farà amb la carta de llibertat per part del conjunt andalús, el qual es reservarà una opció preferencial de compra. Serà el mateix moviment que l’any passat van protagonitzar els mateixos actors amb Javi Jiménez.

El fitxatge d’Abeledo és, doncs, la cara de la moneda. A la creu s’hi troba Stole Dimitrievski. Més enllà d’esperar la firma d’Al Thani, el Nàstic comença a perdre la paciència i creu que el porter internacional amb Macedònia cada vegada s’allunya més d’Andalusia.

Arriba interès des de Butarque

El Málaga va incorporar el porter marroquí Munir, un anunci que va sorprendre a Tarragona. Munir tenia el mateix rol al Numancia que Dimitrievski al Nàstic, i al Nou Estadi s’ha interpretat aquest moviment com un impediment per a la sortida del macedoni. A la Rosaleda no volen dos porters protagonistes i internacionals que poden deixar la plantilla sense efectius.

Un altre dels impediments amb els quals es troba el Nàstic a l’hora de vendre al Málaga és el preu que demanen els tarragonins, d’un milió d’euros. A la Costa del Sol prefereixen invertir-los en un futbolista que saben que serà titular de totes totes i que, ara mateix, consideren prioritari, com és el cas de Maikel Mesa. El Málaga manté que no els és rendible pagar tants diners per un porter que es trobarà amb un altre fixe de les alineacions a la plantilla.

Mentre el Nàstic espera que arribi Abeledo per decidir quina serà la destinació final de Dimitrievski, el porter macedoni continua despertant passions. Més enllà dels malaguenys, hi ha hagut equips de Primera Divisió, com l’Espanyol, que han mostrat el seu interès.

El darrer en fer-ho va ser el Leganés. Segons va avançar el diari AS, el conjunt madrileny busca un substitut al ‘Pichu’ Cuéllar davant la seva immediata sortida. A Butarque, a diferència del Málaga, consideren que pagar un milió d’euros per Stole Dimitrievski és una opció encertada. Les relacions entre granes i pepineros són molt bones i l’acord pel macedoni es podria precipitar la setmana vinent.

tracking