Diari Més

David Fernández serà el timó del CB Tarragona una temporada més

L’equip del Serrallo aconsegueix renovar el contracte del seu capità fins al final del curs 2018/2019

El capità del CBT, David Fernández, en una acció de la passada campanya al Serrallo.

David Fernández serà el timó del CB Tarragona una temporada mésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Fernández i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per allargar el seu contracte una temporada més. Amb aquesta, David Fernández complirà la desena campanya a l’entitat blava, la novena seguida al primer equip del club. Als darrers anys, David s’ha convertit en un dels jugadors més importants per a l’afició cebetista gràcies a la seva intensitat i la seva capacitat per fer jugar als seus companys.

L’any passat, el base va anotar 6,3 punts i va repartir 3,5 assistències per partit, tot i que no es va lliurar de les lesions que van assolar l’equip. David Fernández va ser un dels jugadors més utilitzats pel tècnic Berni Álvarez, i un dels més regulars del conjunt del Serrallo.

Fernández es converteix en el cinquè jugador que decideix renovar el seu contracte amb el Club Bàsquet Tarragona i confiar en el projecte del club. Amb la incorporació de Ferran Torres i la renovació de David Fernández, l’Ibersol CBT recupera la parella de capitans marca de la casa.

El base es va mostrar molt satisfet de poder tancar la seva renovació: «Estic molt content de complir la meva desena temporada al club, estic molt il·lusionat de poder començar a jugar amb un equip molt semblant al de l’any passat i la incorporació de Ferran Torres», va assegurar Fernández. El capità blau va valorar positivament l’aposta per la continuïtat del club, assegurant que «som un grup humà que ens portem molt bé dins i fora de la pista, ara toca tancar les poques incorporacions que faltin i preparats per un any molt atractiu». David Fernández va valorar positivament haver quedat enquadrat al mateix grup que CB Valls i CB Salou: «Serà un grup molt divertit amb derbis que faran que els pavellons tinguin un molt bon aspecte» va defensar.

Lliga Catalana EBA

El calendari de la Lliga Catalana EBA, sortejat aquesta setmana, ha deixat l’Ibersol CBT al mateix grup que CB Valls i CB Salou. El primer duel es jugarà al pavelló vallenc l’onze de setembre, i el quinze del mateix mes serà el Salou qui visiti el Serrallo. Només el guanyador d’aquest grup passarà a la següent ronda.

tracking