Uche sentencia l'Olot en un duel amb protagonisme per als porters

El Nàstic en té prou amb una diana del davanter nigerià per sumar la segona victòria de la pretemporada

El club grana va estrenar la segona equipació per a aquest curs en el duel a la Garrotxa.

Uche sentencia l'Olot en un duel amb protagonisme per als portersNàstic

Olot: 0 Nàstic: 1

UE Olot. Sacrest (Ginard, 46’), Carles Mas, Barnils (Aspar, 73’), Pujadas (Cruz, 84’), Héctor (Pep, 67’), Marc Mas (Xumetra, 67’), Guzmán (Jose, 67’), Pedro (Moha, 86’), Alfredo (Cosme, 80’), Alan Baró (Pagès, 80’) i Nierga (Blázquez, 80’). Nàstic. Bernabé (Isaac Becerra, 46’), Pol Valentín (Figueras, 73’), Arzo (Mejías, 46’), Djetei (Salva Ferrer, 66’), Abraham (De Nova, 76’), Omar (Dumitru, 73’), Maikel Mesa (Fali, 46’), Rocha (Brugui, 73’), Tete Morente (Oscar Sanz, 76’), Barreiro (Del Moral, 46’) i Luís Suárez (Uche, 46’). Gols. 0-1, Uche (60’). Incidències. Partit amistós disputat al Camp Municipal d’Olot.

El Gimnàstic va tancar el tercer partit de la pretemporada amb una victòria, la segona d’aquest estiu després de l’aconseguida al camp del Valencia Mestalla. En aquesta ocasió, els de José Antonio Gordillo es van imposar a l’Olot al camp municipal de la capital de la Garrotxa, on els grana duen a terme l’stage fins aquest diumenge. El duel contra els olotins tenia un vessant solidari amb Càritas de la comarca volcànica.

El més destacat del partit per part del conjunt grana van ser els debuts de les dues últimes incorporacions. El central Josua Mejías i el porter Isaac Becerra van disputar els primers minuts amb la samarreta del Nàstic. Els dos jugadors, que amb prou feines havien completat una jornada sencera de sessions a la Garrotxa, van entrar en la segona meitat. El central veneçolà, deu minuts després de debutar, va veure la targeta groga.

El nou meta tarragoní va haver d’intervenir en dues ocasions gairebé consecutives per part dels locals. Primer, Becerra va desviar a córner un xut d’Alfredo, i després va aturar un servei de falta molt perillosa de Xumetra. L’opció més clara del Nàstic va arribar a la segona meitat, després que Luís Suárez protagonitzés les millors arribades en els primers 45’ minuts. A l’hora de partit, Ike Uche va recollir una esfèrica a la frontal de l’àrea per batre el porter de l’Olot amb un xut creuat i fer pujar el 0-1 a l’electrònic. El nigerià va decidir el partit en un període en el qual el domini va ser, si bé estèril, del conjunt local.

Inici sota control

El primer temps es va pintar de grana. Un Nàstic sense massa experiments, amb Maikel Mesa titular i Pol Valentín consagrant-se al lateral dret, va saber tenir controlat el seu rival. Luís Suárez, ja recuperat del cop al cap que va patir en el duel de dissabte passat contra el Zaragoza, va constatar ser una de les revelacions dels tarragonins aquest estiu.

Si Isaac Becerra va fer gala de la seva qualitat en el segon temps, Bernabé Barragan ho va fer en els primers 45’ minuts. L’Olot no va tenir massa ocasions clares, però sempre es va trobar amb la resposta del meta del Nàstic. Si és cert que Becerra arriba per ser titular, haurà de suar per fer-se un lloc a l’onze veient com està rendint Bernabé en aquesta pretemporada.

Tres davanters

José Antonio Gordillo va aprofitar el tram final del matx a Olot per donar entrada a tres davanters purs. El tècinc grana havia iniciat el duel amb el seu característic 4-4-2, amb Tete i Omar a les bandes i Barreiro i Luís Suárez en punta. En el segon temps va mantenir aquest dibuix fins que va donar entrada a Brugui en el lloc de Rocha. L’atacant del filial es va sumar als davanters Manu del Moral i Uche, que van ser acompanyats als extrems per Oscar Sanz i Dumitru. Aquest últim havia iniciat l’estada a la Garrotxa amb problemes físics.