Diari Més

Linares s'estrena com a golejador en la victòria reusenca contra el Lleida

Catena va avançar els de la Terra Ferma amb un gol en pròpia porteria i Forgas va tancar la remuntada

El davanter aragonès Miguel Linares va signar l'empat.

Linares s'estrena com a golejador en la victòria reusenca contra el LleidaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CF Reus 2 Lleida 1

Reus. Badia, Bastos, Catena, Olmo, Guerrero, Ledes, Juan Domínguez, Vítor, Alfred, Fran i Linares. Lleida. Josemi (Auger, 50’), Leto (Cheng, 60’), Joan Oriol (Ormo, 60’), Calavera (Noel, 46’), César Soriano (Pau Garcia, 46’), Raúl (Albístegui, 46’), Almagro (Marc Martínez, 46’), Manu Molina (Jero, 46’), Alpha (Gené, 46’), Huertas (Pedro, 46’) i Musa (Juanito, 46’). Gols. 0-1, Catena, en pròpia meta (34’). 1-1, Linares (45’). 2-1, Ernest Forgas, de penal (75’) Incidències. Partit d’entrenament disputat a l’Estadi Municipal de Reus.

CF Reus i Lleida Esportiu es van veure les cares en un partit d’entrenament que va estar marcat per la incertesa prèvia. Els dos conjunts havien anunciat l’enfrontament com un amistós més de la pretemporada, però sense que es concretés hora ni terreny de joc. El dia abans de la cita, el conjunt roig-i-negre va comunicar que es suspenia l’amistós i que reusencs i lleidatans es veurien les cares en un partit d’entrenament que, finalment, es va disputar a l’Estadi Municipal.

El duel, malgrat tot, es va viure amb intensitat i competitivitat per part dels dos equips. Xavi Bartolo no va fer experiments i va sortir amb un onze que podria ser el titular en la primera jornada de lliga. Només la presència del jove Alfred Planas en la parcel·la ofensiva com a únic canvi assegurat durant els mesos de competició oficial.

El Lleida es va avançar en el marcador passada la mitja hora de partit, quan Catena es va fer el 0-1 en pròpia porta. Abans del descans, però, Miguel Linares es va poder estrenar com a golejador defensant l’escut roig-i-negre. El punta va recollir una esfèrica a l’àrea petita per signar l’empat. Els roig-i-negres van culminar la remuntada gràcies a un penal transformat pel jugador del filial Ernest Forgas.

tracking