Diari Més

Entrades de 15 a 30 euros per veure el Nàstic - Espanyol de pretemporada

Els socis entraran gratuïtament, però només si disposen del carnet d'aquesta temporada

Becerra, el nou porter del Nàstic, s'enfrontarà a l'Espanyol, on va iniciar la seva formació.

Entrades de 15 a 30 euros per veure el Nàstic - Espanyol de pretemporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona s'enfronta el pròxim dimecres, 8 d'agost ales20.30 h, al RCD Espanyol al Nou Estadi en la que serà la penúltima prova de pretemporada abans de l'inici del campionat de lliga de Segona, en el qual els grana debuten rebent el CD Tenerife.

Per a aquest partit els socis del club tenen entrada gratuïta però només podran accedir al Nou Estadi amb el nou carnet de la temporada 2018/2019. La recollida de carnets o les altes i renovacions poden fer-se a les oficines del Nàstic de la PartidaBudallerao la Botiga i Museu de l'Avinguda Catalunya22C. L'horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Pel que fa a la resta d'aficionats que vulguin assistir a l'encontre, els preus anirandels15 euros dels dos gols; els 20 euros de preferentfins als30 euros de tribuna. Les entrades també es poden compraranticipadamenta les oficines del club i la botiga-museu. També es podran adquirir dues hores abans de l'inici del partit a les taquilles del Nou Estadi.

tracking