Diari Més

Isaac Becerra és el nou porter grana

El badaloní arriba procedent del Valladolid i signa amb el Nàstic per a les tres pròximes temporades

El meta no va participar en la sessió d'entrenament amb els de Pucela per tancar la incorporació al Nàstic.

Isaac Becerra és el nou porter granaReal Valladolid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida d’Stole Dimitrievski del Nàstic es pot fer oficial en els pròxims dies. El porter continua esperant el traspàs per part del Málaga, tot i que aquesta pot no ser la seva destinació final. El conjunt andalús no accepta de bona manera el milió d’euros que demana el club tarragoní, i menys després d’haver signat un porter titular. L’arribada de Dimitrievski a la Costa del Sol ja fa setmanes que depèn, només, que el propietari de l’equip malagueny signi el document del traspàs.

El Gimnàstic ha fet la feina i, mentre espera el comiat de qui ha sigut el porter indiscutible en les darreres temporades, ja ha confirmat l’arribada del seu substitut, Isaac Becerra. El Diari Més ja va avançar l’interès en el meta català a mitjans del mes de juny, quan, acabada la temporada, va créixer el desig de diversos equips en deixar diners a la caixa grana per endur-se Dimitrievski. El primer nom que es va posar sobre la taula va ser el del ja ex del Valladolid.

Isaac Becerra defensarà la porteria del Nou Estadi fins el 2021. El meta de Badalona ha signat un contracte per a tres temporades amb el Gimnàstic després d’acomiadar-se del Valladolid. L’arribada de Becerra a Tarragona era qüestió de dies, ja que només depenia de la sortida de Dimitrievski. Aquest dimarts, però, el porter no va participar en la sessió d’entrenament del conjunt val·lisoletà per tal de tancar la seva incorporació al conjunt grana. D’aquesta manera, el club presidit per Josep Maria Andreu canvia el guió i certifica un pretext perquè l’adéu del porter internacional amb Macedònia es precipiti.

Necessitat de minuts

Isaac Becerra signa pel Nàstic procedent del Real Valladolid, equip amb el qual ha disputat les dues últimes temporades. En la campanya anterior, però, no va disputar cap minut, ja que Jordi Masip es va convertir en indiscutible. Becerra només es va vestir de curt, de manera oficial, en un únic minut en el comiat de la temporada, el partit de tornada contra el Numancia en el qual els blanc-i-violeta van certificar el seu ascens a Primera Divisió.

En la campanya del seu debut al Nuevo Zorrilla, Becerra va disputar un total de 34 partits. El Valladolid es va fixar en ell després de convertir-se en una de les referències del Girona FC. Amb els catalans va disputar un total de quatre temporades. Així, el Nàstic incorpora un porter contrastat i de garanties, amb qualitat de sobra per ser titular i amb experiència a la Segona Divisió.

L’stage d’Olot

La incorporació de Becerra s’ha tancat amb els grana participant en l’stage de pretemporada a la Garrotxa. De fet, el nou porter del Nàstic s’incorporarà, avui mateix, a l’estada a Olot, quedant descartat per participar en l’amistós que avui enfrontarà els tarragonins amb el conjunt olotí.

La setmana vinent, ja amb la plantilla a Tarragona, el president i el director esportiu acompanyaran Isaac Becerra en la seva presentació, la qual es durà a terme al Nou Estadi. Juntament amb el meta, el club també presentarà Josua Mejías, nou reforç per a la defensa. El central ja va participar, ahir, en les primeres sessions d’entrenament.

tracking