Diari Més

El Málaga, disposat a pagar el que demana el Nàstic per Maikel Mesa

Els andalusos guanyen la partida a Las Palmas

Mesa, en una sessió de la pretemporada a Salou.

El Málaga, disposat a pagar el que demana el Nàstic per Maikel MesaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Maikel Mesa és cada vegada més lluny de Tarragona. El jugador canari ha estat objecte de rumors tot aquest estiu amb Las Palmas com a actor principal. Des de principi de mercat que el conjunt de Gran Canària s’ha fixat en el migcampista del Nàstic, qui s’ha deixat estimar molt. El de Tenerife va arribar a ser acusat, en alguna sessió d’entrenament, de no participar-hi al cent per cent per precipitar la seva sortida de l’entitat que presideix Josep Maria Andreu.

A més de Las Palmas, el Málaga s’ha sumat en mostrar interès en Maikel Mesa. El conjunt andalús, recent descendit a la divisió de plata del futbol espanyol, està duent a terme una renovació de plantilla gairebé obligada degut a la pèrdua de jugadors que han optat per seguir a Primera o posar rumb a l’estranger. Una de les zones que necessita reforçar el club de la Costa del Sol és la del mig del camp, on Mesa hi juga un paper clau.

El principal inconvenient que es troben Las Palmas i Maikel Mesa per certificar la seva unió és el preu que demana el Nàstic. El conjunt grana no vol deixar marxar el canari sense que aquest deixi un ingrés a les oficines del Nou Estadi. A Tarragona s’han plantat i fixen el migcampista amb un preu d’un milió d’euros. Fins ara, la xifra més elevada que ha ofert el club de Gran Canària arriba als 500.000 euros.

El Málaga estaria disposat a pagar el milió que demana el Nàstic. És el mateix preu que demanen per Dimitrievski, però els andalusos consideren més encertat pagar-lo per Maikel Mesa, ja que tindria tots els números de ser titular i important a la Rosaleda.

tracking