Diari Més

Rugby

El Rugby Tarragona no podrà utilitzar les instal·lacions pactades de l'Anella Mediterrània

Segons informa el president el motiu és el «el mal estat de la gespa que no es va projectar per a ús esportiu»

Imatge de l'estat de la gespa.

El Club Rugby Tarragona no podrà utilitzar les instal·lacions pactades de l'Anella MediterràniaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Club Rugby Tarragona,AndrésLechuga, ha publicat un comunicat en el qual explicaels motiuspel qual les instal·lacions de l'Anella Mediterrània noseranutilitzades per l'entitat,tal comestava pactat abans de la celebració dels Jocs Mediterranis.

El passat 25 de juliol l'entitat va visitar el terreny de joc i «els tècnics d'arquitectura municipal ens van informar que el mal estat de la gespa és degut al fet que no es va projectar per a ús esportiu; la gespa i la sorra que han posat són de jardí».Lechugadenuncia que aquest llegat dels Jocs es mantindrà com si fos un parterre i «no com a una instal·lació esportiva».

Per aquest motiu, en una reunió de la Junta Directiva del club celebrada el passat 30 de juliol, es va decidir no utilitzar el camp per la pràctica esportiva. De fet, el president de l'entitat avisa que el club està pendent de reunir-se amb l'alcaldeBallesterosper tal que sigui conscient de la «precària situació, del nostre malestar, frustració i decepció» per part del club.

Finalment informa que aquestcontratempsha obligat al clubhamodificat els horaris d'entrenament, i aquestsseranels mateixos que els de la temporada anterior.

El  president, al centre, amb la seva Junta Directiva.

Andrés Lechuga repeteix com a president del Rugby TarragonaCedida

tracking