Diari Més

La primera edició del trofeu Ciutat de Reus portarà al l'estadi municipal al Girona

Aquest dilluns s'ha fet la presentació d'aquesta cita de pretemporada del CF Reus, que es disputarà el 8 d'agost

La copa del trofeu, que ha estat presentat aquest dilluns a l'Ajuntament de Reus.

La primera edició del trofeu Ciutat de Reus portarà a l'estadi municipal al GironaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Trofeu Ciutat de Reus es disputarà el pròxim dimecres, 8 d'agost, amb un partit que enfrontarà en CF Reus i el Girona FC. Aquesta nova cita de pretemporada de l'equip reusenc l'han presentada l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidot d’Esports, Jordi Cervera, juntament amb el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri.

D'aquesta manera amb aquest Trofeu Ciutat de Reus, el CF Reus es veurà les cares amb el Girona FC, equip que la temporada que passada va quedar a la 10a posició de Primera Divisió. El partit començarà a les 20.00 h i el preu de les entrades, igual que la temporada passada, és de 20€ (Gol), 25€ (Lateral), 36€ (Tribuna Baixa) i 48€ (Tribuna Alta). Els abonats roig-i-negres podran gaudir del partit gratuïtament. Les entrades es posaran a la venda durant aquesta setmana.

En cas d'empat després dels 90 minuts de partit, el Trofeu Ciutat de Reus es decidirà en una tanda de penals. El duel entre reusencs i gironins, a més, es podrà veure en directe per Televisió de Catalunya.

tracking