Diari Més

El sorteig de la Copa del Rei es repetirà aquesta tarda per un error en els equips exempts

El Unionistas de Salamanca y el Teruel, els equips que han quedat exempts de disputar la primera ronda, no s'ajusten a la reglamentació

El Nàstic s'enfrontarà al Còrdova, mentre que el Reus jugarà contra l'Osasuna.

Nàstic i Reus ja coneixen els seus rivals en la segona ronda de la Copa del ReiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig de la Copa del Rei, celebrat aquest migdia, ha quedat anul·lat i s'haurà de repetir aquesta dilluns a la tarda. El motiu é un error en els equips exempts de disputar la primera ronda. Els equips afortunats han estat El Unionistas Salamanca i el Teruel, els quals no s'ajusten a la reglamentació.

Un total de cinc dels 23 equips que la temporada passada van jugar a Segona o Segona B podien quedar exempts de jugar la primera ronda de la Copa del Rei, tal com establia la normativa del sorteig. Unionistas de Salamanca i Teruel, doncs, no haurien d'haver tingut l'oportunitat de quedar exempts, ja que participen en la comepetició com a campions dels seus grups de Tercera divisió.

El primer sorteig, ja anul·lat, havia emparellat el Nàstic amb el Còrdova i el Reus amb l'Osasuna en segona ronda. Aquesta segona ronda es disputarà a partit únic el 12 de setembre.

tracking