Diari Més

El Nàstic marxa a la Garrotxa sense Rodri Cuenca, Emaná i Carlos García

Els jugadors no entren en els plans de Gordillo, i el club busca arribar a un acord per a les seves sortides

El conjunt grana abans de marxar cap a la Garrotxa

El Nàstic posa rumb a la GarrotxaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla i el cos tècnic del Gimnàstic es van acomiadar de Tarragona fins el proper 5 d’agost. El club tarragoní va posar rumb, des del Nou Estadi, cap a la Garrotxa, on durà a terme el seu habitual stage de pretemporada. Gairebé una setmana amb sessions dobles d’entrenament i activitats i dinàmiques per acabar d’arrodonir i perfilar la plantilla. Mentre els jugadors es preparen per a l’inici de la competició, el 20 d’agost a casa contra el Tenerife, la direcció esportiva haurà de fer els deures per tancar les sortides i arribades que encara estan pendents.

En aquest sentit, destaca l’absència de tres noms en el viatge del Nàstic a la Garrotxa. Es tracta de Rodri Cuenca, Stephane Emaná i Carlos García. Cap d’aquests tres futbolistes entren en els plans del cos tècnic que encapçala José Antonio Gordillo, i el club els busca una sortida que, en el cas dels dos últims, es tractarà d’una rescissió de contracte.

Rodri Cuenca és l’única d’aquestes absències que continuarà tenint fitxa grana durant el curs. El futbolista ha tornat a la disciplina tarragonina aquest estiu, però a les oficines d’Arnal Llibert es treballa per buscar-li una sortida en forma de cessió. L’objectiu del club és que Cuenca acumuli minuts per tal que, l’estiu vinent, torni al Nou Estadi amb prou recorregut i experiència per quedar-se.

El futur d’Emaná i Carlos García és lluny de Tarragona. Tots dos futbolistes van marxar cedits la campanya anterior, i el club grana ja els va rebre aquest estiu sabent que tornarien a marxar. La primera idea va ser la de buscar una cessió, però finalment el Gimnàstic opta per una rescissió del contracte. Així, Emaná i Carlos García seguiran el camí d’altres futbolistes com Sandro Toscano que, en tornar de la cessió, s’han acomiadat definitivament del Nou Estadi. L’absència dels dos futbolistes a la Garrotxa s’explica perquè tenen l’oferta de rescissió sobre la taula i la seva sortida es podria fer oficial en els propers dies.

Dimitreivski, Uche i Mesa

Aquestes absències contrasten amb les presències d’homes com Dimitrievski, Uche i Mesa, el futur dels quals també es situava lluny de Tarragona. El porter macedoni continua esperant que es tanqui i s’oficialitzi la seva sortida al Málaga, el davanter va rebutjar una oferta del futbol rus i el canari ha tornat a despertar l’interès de Las Palmas després de l’amistós contra el Zaragoza.

Així doncs, la llista de futbolistes del Nàstic a l’stage de la Garrotxa la conformen els porters Dimitrievski, Bernabé i Arturo; els defenses Kakabaze, César Arzo, Abraham, Djetei, Pol Valentín, Ivan de Nova, Salva Ferrer i Roger Figueras; els migcampistes Fali, Tete, Javi Márquez, Omar, Dumitru Cardoso, Maikel Mesa, Rocha, Óscar Sanz, Maloku, Brugui i Pol Prats; i els davanters Uche, Manu Barreiro, Manu del Moral i Luis Suárez.

Durant l’estada, el Gimnàstic disputarà un partit amistós contra l’Olot, conjunt de la Segona Divisió B. El duel tindrà lloc el dimecres 1 d’agost a l’estadi municipal de la capital de la Garrotxa a partir de les 19:00 hores.

tracking