Diari Més

El canari Borja Herrera, opció per al lateral esquerre roig-i-negre

A Las Palmas no compten amb el jugador, qui el curs passat va jugar cedit al Real Valladolid

Herrera va disputar la primera meitat del curs anterior amb Las Palmas abans de marxar cedit.

El canari Borja Herrera, opció per al lateral esquerre roig-i-negreudlaspalmas.net

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció esportiva del CF Reus té molt avançats els deures d’estiu. Tant és així, que la setmana vinent podria quedar enllestida la plantilla. Només queda incorporar, urgentment, un lateral esquerre. La resta de moviments només serien retocs per reforçar posicions que ja tenen efectius. En aquest sentit, l’arribada d’un company per a Adri Guerrero al costat esquerre de la defensa es podria tancar amb una cessió, la qual suposaria el tercer préstec d’aquesta temporada.

Una de les figures que guanya pes per vestir de roig-i-negre a partir d’aquest agost és la de Borja Herrera. El futbolista forma part de la Union Deportiva Las Palmas, però no té assegurada una fitxa a la plantilla. El lateral va debutar amb el primer equip dels canaris la temporada passada, però només va disputar tres enfrontaments. Al gener, va marxar cedit al Valladolid per tal de guanyar minuts i fer-se en una categoria exigent com la Segona Divisió.

Borja Herrera va disputar cinc partits amb l’entitat de Pucela. El fet d’arribar a mitja temporada en un equip molt fet li va tancar les portes dels minuts, i només va poder vestir-se de curt aprofitant lesions o sancions dels seus companys. Així, va disputar un total de 360 minuts en cinc enfrontaments, sortit de titular en quatre d’aquests. Amb els colors blanc-i-violeta va repartir una assistència.

A Las Palmas volen repetir l’operació del curs passat, però aquesta vegada busquen un club on Herrera pugui tenir protagonisme. És per això, segons va avançar Marca i han publicat diversos mitjans canaris, que l’opció de la cessió situa Herrera lluny de Gran Canària. Els mateixos rotatius situen el Reus com a millor candidat.

Perfil reusenc

Borja Herrera encaixa amb el perfil de futbolista que ha incorporat el CF Reus aquest estiu. Es tracta d’un jugador que, amb 25 anys, combina minuts acumulats a les cames i marge per a créixer. A més, per l’estil de futbol que han desenvolupat Las Palmas i Valladolid en les darreres temporades també s’escau al dels reusencs. Herrera és un lateral amb profunditat i capacitat per acompanyar les jugades ofensives pel seu carril. Amb tot, li caldria rodatge pels pocs partits oficials que va disputar el curs passat.

L’arribada de Borja Herrera deixaria doblades gairebé totes les posicions del camp: Badia i Freixanet a la porteria; Moore i Bastos al lateral dret; Catena, Olmo, Villanueva i Tito -com a comodí- a la defensa; Guerrero i Borja al lateral esquerre; Gus Ledes, Mario Ortiz, Carbonell, Juan Domínguez, Guzzo i Vítor Silva al mig del camp; i Linares i Lekic a la punta d’atac. Només quedaria reforçar els extrems, que actualment compten amb Fran Carbia, Ricardo Vaz i David Querol, a l’espera de les decisions de Karim Yoda i Isaac Cuenca.

tracking