Golejada del CF Reus en el segon amistós de la pretemporada

Els de Xavi Bartolo s'han imposat al Peralada

Lekic ha fet el primer gol reusenc de la pretemporada.

Golejada del CF Reus en el segon amistós de la pretemporadaCF Reus

Primera victòria roig-i-negra de la pretemporada. Els de Xavi Bartolo s'han esperat al segon duel amistós, després d’estrenar-se amb un empat a zero contra l’Espanyol B, per imposar-se al seu rival. En aquesta ocasió ha estat, de nou, un filial, el Peralada - Girona B.

L’entrenador roig-i-negre ha ofert dos onzes completament diferents en les dues meitats. Després del descans s'ha pogut veure Tito actuant com a central i han tingut més presència els jugadors del filial. Així, han tingut minuts Martí Vilà, Oribe, Pol i Alfred Planas, mentre que en els primers 45 minuts només ha jugat Iker Gujón del Reus B Cambrils.

El primer golejador de la pretemporada roig-i-negra no ha estat un convidat especial. Després de captivar l’afició reusenca el curs passat, Lekic s'ha tornat a trobar amb el gol. El serbi es va perdre el primer duel per unes molèsties, però ha reaparegut contra el filial gironí per obrir el marcador just abans del descans amb un xut potent des de fora l’àrea. A la segona meitat, Juan Domínguez ha preparat el terreny per a la golejada amb el 0-2 poc abans de l’hora del partit a la sortida d’un córner.

El lateral Shaq Moore s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta roig-i-negra per fer el tercer dels de la capital del Baix Camp. El lateral estatunidenc ha aprofitat una pilota morta després d’una lluita de Linares per batre el meta rival. També s'ha aprofitat d’un mal refús del porter Alfred Planas, qui ha tancat el marcador gairebé en la darrera jugada del partit.

Arribar i moldre

Mikel Villanueva s'ha estrenat com a futbolista del CF Reus. El central veneçolà ho ha fet, a més, com a titular, disputant els primers 45 minuts contra el Peralada. Villanueva, de fet, ja feia dos dies que havia entrenat amb els seus nous companys.

Per segon partit, Xavi Bartolo no ha pogut comptar amb alguns dels seus futbolistes, ja que arrossegaven molèsties. Així, s'han quedat sense jugar Ricardo Vaz, David Querol, Mario Ortiz i Isaac Cuenca. Aquest últim, sí que havia tingut minuts contra l’Espanyol B. En canvi, ha pogut reaparèixer el golejador Lekic, qui havia tingut adolorit el turmell i es va quedar a la grada en el partit a la ciutat esportiva blanc-i-blava.

FITXA TÉCNICA

Peralada. Iago, Sierra, F. López, Serrano, Mejía, Muritala, Keita, Codina, Torra, Barroilhet, Duran i Miguelez.

CF Reus. Badia, Bastos, Catena, Villanueva, Guerrero, Ledes, Vítor, Guzzo, Iker, Fran i Lekic. A la segona meitat van jugar: Pol Freixanet, Moore, Olmo, Tito, Martí Vilà, Juan Domínguez, Carbonell, Oribe, Pol, Alfred Planas i Linares.

Gols. 0-1, Lekic (44’). 0-2, Juan Domínguez (58’). 0-3, Moore (77’). 0-4, Planas (89’).

Incidències. Partit amistós disputat al camp municipal de Riudarenes.