Diari Més

El Nàstic supera el Valencia Mestalla amb un doblet de Luís Suárez

Les dues dianes del colombià han arribat en la primera meitat, fent parella en la punta d’atac amb Ike Uche

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gol té nom propi en aquesta pretemporada del Gimnàstic. Sense comptar el partit d’entrenament contra La Pobla, que va endur-se el primer equip grana, els de José Antonio Gordillo s'han fet amb la primera victòria en els amistosos estiuencs. Abans, havien caigut contra el Peralada al Complex Esportiu Futbol Salou.

El Nàstic s'ha imposat en el duel contra el Valencia Mestalla a la ciutat esportiva del conjunt txe, i Luís Suárez ha estat un dels principals protagonistes de la tarda. El davanter colombià, que va prometre lluita en la seva presentació, ha signat un doblet que ha estat suficient per a que l’equip tarragoní s’imposés al filial valencianista.

Les dues dianes del davanter grana han servit per mostrar quins són els seus registres. La primera ha arribat aviat, quan només s’havien jugat cinc minuts de duel. Luís Suárez ha culminat una jugada individual per la banda dreta amb un xut creuat que ha servit per batre el porter txe. Cap a la mitja hora de partit, el colombià s'ha aprofitat d’una pilota morta per anotar el 0-2.

El Valencia Mestalla ha aconseguit retallar distàncies quan l’enfrontament ja moria. En el temps de descompte de la segona meitat, Pablo Jiménez ha tancat l’electrònic amb l’1-2 definitiu.

Debuta Manu del Moral

La segona meitat ha servit per veure, per primera vegada, Manu del Moral amb la samarreta del Nàstic, si bé encara no ha jugat amb l’oficial. El davanter es va perdre els dos duels anteriors, contra Pobla i Peralada, però Gordillo li ha donat els primers minuts com a grana. En el primer temps, la parella de Luís Suárez a la punta d’atac ha estat Ike Uche. El nigerià ha tornat a jugar amb el conjunt tarragoní després del seu viatge a Rússia i una setmana després d’haver tornat.

José Antonio Gordillo no ha pogut comptar amb tants efectius del filial com en els altres duels. En el primer temps només ha jugat Pol Valentín al lateral dret, mentre que en la represa ho han fer l’extrem Brugui i el central Salva.

FITXA TÈCNICA

- Valencia Mestalla. Emilio, Ferris, Centelles, Badal, Javi Jiménez, Guillamón, Esquerdo, Valero, Navarro, Aias i Sito. A la segona meitat van jugar: Emilio, Ferris, Centelles, Hugo, Fran Navarro, Pardo, Roman, Mayordomo, Alba, Pablo Jiménez i Aias.

- Nàstic. Bernabé, Pol Valentín, Djetei, Arzo, Abraham, Javi Márquez, Fali, Omar, Tete, Uche i Luís Suárez. A la segona meitat van jugar: Bernabé, Kakabadze, Arzo, Salva, Abraham, Rocha, Fali, Dumitru, Brugui, Manu del Moral i Luís Suárez.

- Gols. 0-1, Luís Suárez (5’). 0-2, Luís Suárez (31’). 1-2, Pablo Jiménez.

- Incidències. Partit amistós disputat a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Luís Suàrez, de genolls, celebra una de les seves dianes.

El Nàstic supera el Valencia Mestalla amb un doblet de Luís SuárezNàstic

tracking