Diari Més

La decisió de Karim Yoda marcarà els moviments en zona ofensiva

El CF Reus espera que l’extrem francès es pronunciï sobre la renovació per tal de fixar l’estratègia al mercat

Yoda té una proposta per continuar a Reus després que el contracte acabés el 30 de juny.

La decisió de Karim Yoda marcarà els moviments en zona ofensivaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció esportiva del CF Reus es troba amb un expedient obert que necessita tancar per saber com avançar en el mercat de fitxatges. Es tracta del cas de Karim Yoda, el qual té una oferta pel part del club reusenc per continuar vestint de roig-i-negre. El futbolista està sense equip des que el 30 de juny va finalitzar el contracte que tenia amb el club de la capital del Baix Camp.

La situació no és desesperant però sí que és condicionant. La continuïtat, o no, de Yoda acabarà marcant els moviments i desitjos en la finestra d’incorporacions. La direcció esportiva es manté a l’espera sense tenir pistes de la decisió de l’extrem francès. Dubten, a parts iguals, si Yoda els donarà una resposta afirmativa o negativa. A Recasens i Mercadé confien que el projecte i el fet que considerin Yoda com una de les peces claus en la temporada, decantin la balança en favor del sí.

En cas que l’extrem decideixi fitxar per un conjunt estranger, el CF Reus haurà d’incorporar un jugador en aquesta zona. A hores d’ara la parcel·la ofensiva està bastant tancada, ja que només quedaria reforçar l’extrem esquerre i un altre davanter que pogués donar descans a Linares i Lekic. La situació està estudiada però aturada, ja que també hi ha la possibilitat que el CF Reus acabi incorporant Isaac Cuenca en aquesta demarcació.

Una resposta afirmativa a la renovació per part de Yoda significaria un moviment menys al mercat. La direcció esportiva té algunes cartes guardades en forma de jugadors estudiats, als quals acudirien en cas de necessitat.

Opció Borja Viguera

Un dels noms que contempla l’equip liderat per Sergi Parés és el de Borja Viguera. El davanter de 31 anys està sense equip després que aquest juny finalitzés la relació contractual amb l’Sporting de Gijón.

Viguera, ex d’Athletic, Alavés o Nàstic entre altres, és un davanter centre que també podria ajudar caient a la banda per obrir el camp o dibuixar un 4-4-2. Amb la seva arribada, doncs, el CF Reus podria tancar dues carpetes amb una sola operació.

tracking