Diari Més

Moore i Ortiz prometen «donar-ho tot per tornar la confiança al club»

El lateral nord-americà i el migcampista càntabra, presentats oficialment amb el CF Reus

El migcampista Mario Ortiz i el lateral Shaq Moore, en la seva presentació a l'Estadi Municipal.

Moore i Ortiz prometen «donar-ho tot per tornar la confiança al club»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Shaq Moore i Mario Ortiz ja són, oficialment, jugadors del CF Reus. Els dos futbolistes es van presentar, dijous, a les instal·lacions de l’Estadi Municipal, acompanyants per director esportiu, Sergi Parés, i pel president roig-i-negre, Xavier Llastarri. El dirigent ganxet va apuntar que, amb aquestes incorporacions, «és un orgull poder anar completant la nostra plantilla».

La voluntat del club, sense dir-ho amb la boca petita, és assentar-se en la Segona Divisió. Sobre aquesta idea, Sergi Parés es va reafirmar: «Si volem ser un equip important de la categoria en dos o tres anys, hem de fer incorporacions com aquestes». Amb tot, tant Shaq com Mario van coincidir en destacar la humilitat del CF Reus i van prometre «donar el màxim; vull retornar la confiança que m’ha donat el club», va ressaltar el nord-americà.

Shaq Moore serà, de ben segur, la cara més exòtica del CF Reus 2018/2019. El lateral, de 21 anys, és internacional amb els Estats Units i arriba procedent del Levante. Sap que, per triomfar en el futbol espanyol, cal lluita i sacrifici. Tot i no conèixer de prop el club roig-i-negre, assegura tenir similituds amb el seu conjunt de procedència: «És un equip humil, gairebé com el Levante; amb uns dies entrenant aquí ja tinc ganes de començar».

Parés va lloar les qualitats de Shaq, assegurant que és un lateral «amb molta projecció, nosaltres l’ajudarem a créixer i ell ens ajudarà a nosaltres perquè té molt de recorregut». El director esportiu roig-i-negre va destacar la seva capacitat de guanyar els duels en el cos a cos i la seva força en zona defensiva. Tocarà polir, això sí, les intervencions en atac, on «té molt de marge de millora» degut a les seves bones qualitats.

Mario Ortiz té molta experiència en el futbol espanyol, i Parés el va catalogar com «un jugador top de la categoria i potencia el nostre estil de joc». En aquest sentit, el migcampista va coincidir amb el director esportiu, assegurant «una de les claus era treure la meva essència, és un estil molt bo per a mi» com a factors per decidir-se per fitxar pel conjunt de la capital del Baix Camp.

Sense témer a la competència

Shaq Moore lluitarà per tenir minuts juntament amb Ángel Bastos, l’altre lateral dret que figura en la nòmina del CF Reus. El nord-americà va defensar que la competència que li pot oferir el gallec «és sana, és un bon jugador i una molt bona persona; haver de lluitar pels minuts així és bo».

Més difícil ho tindrà, a priori, Mario Ortiz. El de Santander es trobarà un mig del camp molt poblat amb Ledes, Guzzo, Vítor, Carbonell, Juan Domínguez i Tito. Així i tot, Mario Ortiz va exposar que arribar en una situació així «és important per poder créixer com a futbolista i com a company». Parés va exposar que, amb 29 anys, Mario Ortiz es troba en un moment molt alt del seu nivell. El futbolista va detallar «la carrera d’un futbolista no arriba a un topall, cadascú se’l marca a ell mateix».

tracking