Diari Més

Javi Jiménez estarà de dos a tres mesos de baixa per una lesió al peu

En l’entrenament de dilluns va patir una fractura al cinquè metatarsià després d’una forta topada

El Nàstic perd, per a les primeres jornades de la competició, qui va ser el titular en el lateral esquerre el curs passat.

Javi Jiménez estarà de dos a tres mesos de baixa per una lesió al peuGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona setmana de pretemporada ja ha deixat el primer maldecap per al Gimnàstic. Javi Jiménez, lateral esquerre del conjunt grana, pateix una fractura al cinquè metatarsià del peu dret que l’obligarà a perdre’s els primers mesos de la competició de la Segona Divisió.

El futbolista andalús va patir una forta topada amb un company en la sessió d’entrenament que el Nàstic va realitzar aquest dilluns. Javi Jiménez es va retirar de l’exercici, i tampoc va participar en la jornada que ahir va dur a terme a la platja de l’Arrabassada amb els seus companys. El lateral es va sotmetre a unes proves mèdiques que van confirmar, ahir a la tarda, que pateix una fractura diafisària en un dels ossos metatarsians del seu peu dret.

Aquesta fractura obligarà a Javi Jiménez a realitzar un tractament ortopèdic, és a dir, a portar el peu immobilitzat fins que l’os trencat s’uneixi. Aquest procés el mantindrà allunyat dels terrenys de joc un temps d’entre dos i tres mesos, en funció de com evolucioni el futbolista. El peu és una zona molt delicada, ja que requereix una cura perfecta abans que el futbolista pugui iniciar el treball amb pilota, ja que el contacte amb l’esfèric pot ser molt dolorós si l’os fracturat no està del tot solidificat i unit. A més, qualsevol cop o trepitjada podria posar en perill la recuperació de Javi Jiménez.

El temps de baixa implica que el lateral esquerre es perdrà els primers mesos de competició. La campanya a Segona Divisió s’iniciarà el cap de setmana del 18 d’agost, tot just d’aquí un mes. Això significa que, en el pitjor dels casos, Javi Jiménez estaria absent quasi fins a principis d’octubre, és a dir, que estaria impossibilitat per disputar les primeres sis jornades.

Abraham Minero, únic efectiu

Amb Javi Jiménez KO, Abraham Minero es converteix en l’únic efectiu al lateral esquerre. El Nàstic es veu obligat a convertir una possibilitat en una obligació, i haurà de recórrer al mercat per trobar un futbolista que pugui ocupar aquesta demarcació durant la baixa de Javi Jiménez i per cobrir una possible absència d’Abraham.

La part positiva, però, és que es tanca la porta a una possible sortida de Javi Jiménez. El Málaga, conjunt del qual va sortir, va mostrar el seu interès per recuperar un jugador que havia sigut peça clau del seu filial. El conjunt andalús, en traspassar el lateral al Nàstic, es va reservar una clàusula de recompra de 300.000 euros, i la lesió pot implicar la negativa de fer-la efectiva.

tracking