Diari Més

El veneçolà Mikel Villanueva, en l'agenda per reforçar la defensa

El central, jugador del Málaga, també té el Rayo Majadahonda com un dels interessats en ell

Imatge d'arxiu del central Mikel Villanueva.

El veneçolà Mikel Villanueva, en l'agenda per reforçar la defensaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus no desvia la vista del mercat per poder incorporar un futbolista si la finestra de fitxatges ofereix una bona oportunitat. Si bé la satisfacció amb la plantilla actual és notòria i només es considera com a urgent cobrir el lateral esquerre, la direcció esportiva valora diversos expedients per fer, encara millor, el grup de futbolistes.

En aquestes carpetes hi ha la posició de central. El club la considera coberta però és una de les parcel·les que manté obertes de cara a possibles oportunitats al mercat. Hi ha, també, l’experiència del curs anterior, amb tres centrals en nòmina, que va obligar a actuar Tito en un partit juntament amb Íñiguez, una parella del tot inèdita. De fet, Xavier Bartolo sap que compta amb el comodí del de Santa Coloma de Gramanet i podria comptar amb quatre defensors, juntament amb Jesús Olmo, Alejandro Catena i Pablo Íñiguez.

El club de la capital del Baix Camp no descarta, però, realitzar un altre moviment per cobrir la defensa, i és per això que manté carpetes obertes i segueix alguns jugadors. Un dels centrals que es troba en aquesta agenda és Mikel Villanueva, de 25 anys i propietat del Málaga. El futbolista és internacional amb Veneçuela i coneix de primera mà la Segona Divisió, ja que el curs passat va jugar en qualitat de cedit al Cádiz.

El CF Reus reconeix l’interès en Villanueva, un central que s’adiu molt bé al que persegueix l’entitat roig-i-negra. Es tracta d’un futbolista alt, amb bon toc de pilota que permet iniciar les jugades des de darrere. A més, és esquerrà, mentre que tots els centrals que té ara en nòmina el club de Recasens i Mercadé són dretans. També agrada la seva edat, que combina joventut per continuar creixent i experiència, sobretot a la categoria.

Mikel Villanueva va arribar a debutar amb el primer equip del Málaga, després del seu pas pel filial malagueny i alguna cessió, la darrera de les quals al Cádiz el curs passat. Amb el conjunt blanc-i-blau a Segona Divisió, Villanueva confiava tornar a gaudir de minuts amb els malaguenys, però l’entrenador del club de la Costa del Sol no l’inclou en el seu projecte.

El Reus, més ben situat

El club que presideix Xavier Llastarri no és, però, l’únic interessant en aquest futbolista. Mikel Villanueva també ha captat les mirades del Rayo Majadahonda, conjunt que també disputarà la Segona Divisió aquest curs després de certificar el seu ascens la campanya anterior.

Diversos mitjans andalusos confirmen el doble interès per Villanueva. El portal El Desmarque Málaga puntualitza que el CF Reus parteix amb més avantatge en la carrera per aconseguir lligar el central veneçolà. Segons publica el mitjà malagueny, l’entitat del Baix Camp té més potencial ofensiu per negociar amb el seu actual club, el Málaga, i satisfer les seves demandes.

Aquesta informació descartaria, doncs, una cessió com la que aquest curs ha tancat el CF Reus amb el lateral Shaq Moore. El Málaga no compta amb Mikel Villanueva i, després d’haver-lo cedit el curs passat, ara aposta per posar-lo al mercat. El seu valor es podria situar, segons els mitjans andalusos, entorn als 500.000 euros.

Mikel Villanueva va disputar un total de 16 partits amb la samarreta del Cádiz el curs passat. A més d’actuar com a central, el futbolista veneçolà també va actuar, en alguna ocasió d’urgència, com a lateral esquerre.

tracking