Diari Més

La direcció esportiva dóna gairebé per tancada la plantilla roig-i-negra

El club no té cap pressa per realitzar moviments, i només queda incorporar un lateral esquerre

Shaq Moore, última peça en arribar al CF Reus, ja es va entrenar amb els seus companys.

La direcció esportiva dóna gairebé per tancada la plantilla roig-i-negraCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo ja compta amb la pràctica totalitat de la plantilla del CF Reus que disputarà el tercer curs consecutiu a la Segona Divisió. Fran Carbia i Edgar Badia, que tenien permís per incorporar-se més tard als entrenaments, ja formen part del gup, igual que les darreres incorporacions Mario Ortiz i Shaq Moore. Bartolo sap que els futbolistes que ahir van començar la segona setmana d’entrenaments, són els que començaran la lliga a mitjans d’agost.

La direcció esportiva reusenca només té un expedient obert sobre la taula. Aquesta única carpeta els permet sondejar el mercat i les possibilitats amb calma, conscients que a falta d’un mes per l’inici de la competició l’equip està pràcticament tancat. Resta per incorporar un lateral esquerre que acompanyi Adri Guerrero, únic confirmat en aquesta posició. És, a dia d’avui, l’única urgència que hi ha a les oficines de l’Estadi Municipal.

La resta de parcel·les del terreny de joc ja estan lligades a l’espera de poder fer algun retoc. Això sí, són moviments que el club valora però que només realitzarà en cas que es presenti una oportunitat de mercat molt favorable. Així, no es descarta reforçar la posició de central, on ja figuren els noms d’Olmo, Íñiguez, Catena i el comodí de Tito Ortiz. Un dels noms que agradaven a Parés i Asensio era el d’Héctor Verdés, qui va rescindir amb l’Oviedo. En les últimes setmanes, però, Verdés s’ha situat en una òrbita més propera al Mallorca que a la del CF Reus.

Retocs a l’atac

El club reusenc es manté atent al mercat per tal de poder reaccionar a possibles sortides dels seus jugadors, sigui quina sigui la seva demarcació. On hi ha més interès és a la zona ofensiva, ja que depenen de la decisió de Karim Yoda. Els roig-i-negres no descarten afegir una peça al trencaclosques de la davantera, que es podria convertir en un segon moviment si, finalment, l’extrem francès no accepta l’oferta de renovació del CF Reus.

En aquesta zona, els ganxets compten amb Lekic, Linares, Ricardo Vaz, David Querol i Fran Carbia, a més de l’incògnita de Yoda.

El mig del camp queda del tot tancat, i sense moviments previstos, amb la incorporació de Mario Ortiz, que se suma a Gus Ledes, Vítor Silva, Juan Domínguez, Àlex Carbonell, Raphael Guzzo i Tito Ortiz, qui es pot combinar amb la posició de central. A la defensa, a més d’Olmo, Catena i Íñiguez, el lateral dret ja està cobert amb Ángel Bastos i Shaq Moore. Només Guerrero, al costat esquerre, necessita un company.

La porteria queda en mans d’Edgar Badia i Pol Freixanet. El jugador del filial Chechu Grana serà el tercer porter.

tracking