Diari Més

El Numancia, molest pel fitxatge de Manu del Moral pel Nástic

El club afirma que el jugador va demanar rescindir el seu contracte «per problemes familiars»

El jugador va demanar rescindir el contracta amb el Numancia per «motius personals»

El Numancia, molest pel fitxatge de Manu del Moral pel Nástic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident del Numancia, Eduardo Rubio, ha expressat aquest dilluns el malestar del club sorià pel fitxatge del seu exdavanter Manu del Moral pel Nástic de Tarragona després de facilitar-li aquest estiu la rescissió del seu contracte «per problemes familiars».

Rubio ha explicat en roda de premsa que el Numancia va arribar a un acord amb el davanter, màxim golejador de l’equip en l’última temporada, per rescindir-li el contracte per petició del futbolista que va adduir «motius personals».

Per això ha reconegut que, després de conèixer el seu fitxatge pel Nástic de Tarragona, no poden explicar la decisió presa pel jugador. «No es si estem ofesos o enganyats, en ell està», ha declarat.

El vicepresident del Numancia ha apuntat que Del Moral els va informar amb detall de les «causes personals» per les quals volia deixar el club sorià. «Volia ser a prop de la seva família després de ser pare», ha puntualitzat.

El Nástic va anunciar aquest diumenge passat el fitxatge del davanter centre Manu del Moral, que ha firmat un contracte amb el conjunt tarragoní per a la pròxima temporada amb opció a una més.

El punta andalús arriba a Tarragona després d’aquesta rescissió de contracte amb el Numancia, equip amb el qual fins i tot li quedava una temporada més de contracte i amb el qual va aconseguir vuit gols aquesta última campanya a la Lliga 1/2/3.

tracking