Diari Més

Abel Mourelo s'incorpora al cos tècnic del CF Reus de Xavi Bartolo

El català arriba procedent de la Cultural Leonesa i exercirà com a entrenador auxiliar, ajudant Lluís Albesa

Els jugadors del CF Reus els primer dies de pretemporada

Abel Mourelo s'incorpora al cos tècnic del CF Reus de Xavi BartoloCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus 2018/2019 ja té gairebé tota l’estructura a punt per a enllestir la pretemporada. La banqueta roig-i-negra queda tancada amb l’arribada d’Abel Mourelo, últim reforç per al cos tècnic que dirigeix Xavier Bartolo. Mourelo arriba a la capital del Baix Camp per convertir-se en el tercer entrenador, una figura que el club reusenc va crear el curs passat quan Lluís Albesa va ascendir des del filial, deixant de ser l’entrenador del CF Reus B Cambrils per assolir un nou rol en l’estructura d’Aritz López Garai.

Abel Mourelo exercirà, ara, aquesta figura, convertint-se en entrenador auxiliar. El seu lloc no serà a la banqueta, juntament amb Bartolo i Albesa, sinó que mirarà els partits des de la graderia de l’Estadi Municipal per intentar detectar els canvis en l’estructura del joc que pugui necessitar la plantilla de futbolistes al llarg de la temporada. A més, ajudarà en la creació de jugades d’estratègia i en les sessions d’entrenament, paper que ja va desenvolupar Albesa el tram final de la campanya anterior.

Xavi Bartolo suma experiència per al seu cos tècnic. Mourelo aterra a Recasens i Mercadé des de Lleó, després d’haver exercit com a segon entrenador de Rubén de la Barrera a la Cultural Leonesa les dues últimes temporades. D’entre els seus èxits destaca l’ascens a la Segona Divisió ara fa tot just un any, després de derrotar el Barça B en la ronda de campions. Mourelo ja forma part del club roig-i-negre, i aquesta setmana ja ha participat de les sessions d’entrenament de pretemporada.

Així, doncs, el cos tècnic queda tancat amb les figures de Xavi Bartolo (entrenador), Lluís Albesa (segon entrenador), Abel Mourelo (entrenador auxiliar), Sergi Uclés (entrenador de porters), David Pajón (preparador físic), Joan Torné (preparador físic adjunt), Joan Àlvarez i Èric Ropero (fisioterapeutes), Dani Collel (Readaptador), Josep Maria Roca i Eduard Marco (doctors), Robert Bausells (nutricionista), Joan Solanas (delegat), Joan Maria Franch (responsable de material), Elías Santiago i Santi Fascie (ajudants de material) i Manolo Medina (delegat de camp).

Sellarès deixa el primer equip

El cos tècnic perd la figura del psicòleg, que en els darrers anys havia recaigut en Marc Sellarès. El qui havia sigut jugador del primer equip entre els anys 2014 i 2016, va passar a l’staff després de superar un càncer testicular que el va obligar a deixar el futbol tot i reaparèixer com a futbolista al Morell. Llavors va compaginar el rol de psicòleg amb el de futbolista fins a formar part exclusivament del cos tècnic del primer equip reusenc.

tracking