Diari Més

Uche torna la setmana vinent

El davanter no es troba a gust a Rússia i ha pres la determinació de seguir la pretemporada amb el Nàstic, sense descartar seguir

Uche, celebrant un dels dos gols que va anotar aquest dimecres davant del Granada, al Nou Estadi.

Uche torna a enamorar al Nou EstadiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ike Uche no es queda a Rússia. El davanter del Gimnàstic de Tarragona, que estava de permís a Rússia per conèixer la ciutat i per determinar si fitxava per un equip que estava interessat en els seus serveis, s’incorporarà als entrenaments del Nàstic a principis de la setmana vinent.

Encara no està clar el dia, però serà possiblement entre dilluns i dimarts quan el punta nigerià es retrobarà amb els seus actuals companys i amb els quals, possiblement, compartirà vestidor de cara a la pròxima campanya. Uche compta amb un any més de contracte amb el Nàstic i, tot i que la temporada passada va estar a prop de marxar al futbol xinès i que aquesta campanya podria haver emigrat a Rússia si li haguessin convençut la ciutat i el projecte, el cert és que el Nàstic podria tenir en l’africà el davanter que necessita de cara a la pròxima campanya.

De moment, és aviat per determinar si Uche marxarà. Segurament, apareixerà alguna altra proposta abans de finalitzar el mercat d’estiu, però la seva elevada fitxa i els seus 34 anys frenen alguns clubs que, en altres condicions, no tindrien cap problema a intentar fer-se amb els serveis d’un dels grans golejadors de la lliga espanyola de les darreres temporades.

Manu Barreiro es quedarà a un Nàstic que també compta a la seva davantera amb Luis Suárez, cedit del Watford i procedent del Valladolid B. Rodri Cuenca, que ha arribat de l’Atlètic Balears, també forma part d’una davantera en la qual hi fa acte de presència Stephane Emaná, el qual no compta per al club però que de moment està entrenant a falta que aparegui algun equip que el contracti.

tracking