Diari Més

Pol Freixanet i Ángel Bastos afronten amb «il·lusió» la seva nova etapa a Reus

El director esportiu, Sergi Parés, avala també l’arribada del centrecampista Mario Ortiz

A l'esquerra, Pol Freixanet, acompanyat d'Ángel Bastos, a la gespa de l'Estadi Municipal.

Pol Freixanet i Ángel Bastos afronten amb «il·lusió» la seva nova etapa a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus va presentar a la vegada dos futbolistes que, tot i que segur no són de les arribades amb més nom de les que es produiran durant l’estiu, possiblement seran dues sorpreses agradables de cara a la temporada 2018-19.

El porter Pol Freixanet i el lateral dret Ángel Bastos, arribats del Fuenlabrada de Segona Divisió B i de la Cultural y Deportiva Leonesa, respectivament, van posar damunt de la taula, durant la seva posada de llarg, la seva «il·lusió» en la seva nova etapa, en una compareixença en la qual també hi van fer acte de presència el president, Xavier Llastarri i el director esportiu, Sergi Parés.

«Ángel és un lateral que s’adapta molt bé al nostre joc, és ofensiu i és capaç de fer moltes repeticions. Està en fase de creixement i, ja que va aparèixer relativament tard en el futbol professional, fa dos anys amb la Cultural», va explicar Parés sobre el lateral, tot afegint, sobre el meta, que «Pol és un porter que fa temps que l’estem seguint. Ha estat un porter amb molt bona pinta, però sempre a l’ombra de grans porters en grans equips. És un porter amb molta envergadura i bo sota els pals».

Contents de venir

Els més feliços, però, eren els futbolistes. Pol Freixanet va destacar la seva «felicitat» perquè «des d’un primer moment, vaig veure molt interès per part del Reus». Sobre el seu nou club, va apuntar que «és un club que fa les coses molt bé i crec que aquí tothom rema en la mateixa direcció». La missió de Freixanet, que es va formar a l’Espanyol i que ha jugat a grans clubs com ara l’Oviedo, entre d’altres, és la de competir amb tot un Edgar Badia, indiscutible les darreres temporades a les files reusenques. «És un porter que està assentat aquí, però la competència entre porters és bona. És una motivació que puc tenir, com amb qualsevol altre porter», va detallar Freixanet.

Per la seva banda, Bastos va aventurar que «intentaré tornar la confiança del Reus amb el màxim nivell que pugui oferir» i va fer un símil molt interessant entre ell i el propi club de la capital del Baix Camp: «Fa uns anys que vaig creixent i veig que el Reus està fent el mateix».

Fets un per l’altre

Ell creu que «les meves característiques com a lateral lliguen força amb la forma de jugar del Reus». Precisament, Sergi Parés va avançar que hi ha un altre lateral dret que està a punt d’arribar, com és Shaq Moore, carriler dret que arribarà cedit per part del Levante de Primera Divisió.

Finalment, Mario Ortiz, futbolista que arriba per reforçar el centre del camp i darrera incorporació anunciada pel CF Reus, va estar molt present a la compareixença de premsa tot i no estar-hi present.«Mario era un jugador top de la categoria», va manifestar Parés, a què Bastos, que el coneix perfectament perquè va jugar amb ell a la Cultural, va afegir que «Mario és un mig centre top de la categoria. Sempre està ben col·locat en el camp i crec que ens podrà donar moltes coses».

tracking