Diari Més

El Málaga espera tancar el fitxatge de Dimitrievski per prop d'un milió d'euros

La cessió de l’extrem Abeledo facilitaria la marxa del porter macedoni, que deixaria una bona quantitat de diners a la caixa

Stole Dimitrievski, durant el primer entrenament de pretemporada, que va tenir lloc aquest dilluns a Salou.

El Málaga espera tancar el fitxatge de Dimitrievski per prop d'un milió d'eurosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operació sortida del Gimnàstic de Tarragona no es desenvoluparà només amb jugadors que marxen a cost zero o amb alguna mínima clàusula que pot deixar un benefici futur. Res més allunyat de la realitat. El club grana, que s’ha caracteritzat en les darreres temporades per vendre jugadors a preus més que acceptables, té la intenció de continuar amb aquesta dinàmica.

Un dels futbolistes que deixarà diners a la caixa si acaba marxant, que és el més probable, és Stole Dimitrievski. El porter macedoni, que inicialment interessava a l’Espanyol i al Betis de la Primera Divisió espanyola, a banda d’algun equip estranger, està cada dia més a prop del Málaga, conjunt que competirà amb els tarragonins a la categoria de plata del futbol espanyol aquesta temporada.

El Málaga està en condicions d’oferir un traspàs que oscil·laria entre 1 i 1,2 milions d’euros, una xifra més que considerable en els dies que corren i que el Nàstic, no de primeres però sí a la llarga podria acceptar. De fet, el club tarragoní, tot i que té pretensions més elevades, és ben coneixedor que és una xifra força respectable.

De fet, per a aquells que els hi sembli poc, l’Atlético de Madrid, campió de l’Europa League, ha fitxat a Antonio Adán per la mateixa quantitat. Un milió d’euros per un porter de Segona Divisió A seria una de les xifres rècord en aquesta demarcació en tota la història del futbol espanyol.

S’ha de tenir en compte també que el fet que Dimitrievski sigui internacional absolut i titular indiscutible amb Macedònia té punts bons i d’altres que no ho són tant. Mentre que és positiu que un meta es pugui lluir a ulls de tot el món, no ho és tant que s’hagi de perdre alguns partits al llarg de la temporada a causa de compromisos internacionals.

El vol sí o sí

El Málaga está absolutament decidit a fer-se amb els serveis del porter de 24 anys, qui troba una excel·lent opció i una gran oportunitat a un meta que ha estat titular indiscutible aquesta darrera temporada a Tarragona per davant de Bernabé i d’un José Perales que ja no pertany a l’entitat després de finalitzar contracte aquest passat 30 de juny.

El propi Bernabé, arribat el passat estiu procedent de l’Atlético de Madrid, és actualment l’únic porter que té en nòmina el Nàstic a la primera plantilla. El meta competirà amb els altres dos metes que arribin per un lloc a l’onze. Un podria ser Becerra i, l’altre, encara està molt verd.

L’operació quadra encara més tenint en compte que el Nàstic ha tancat l’arribada del jove extrem Nacho Abeledo, procedent del filial del Málaga, l’Atlético Malagueño. Abeledo, de 22 anys i que va marcar una vintena de gols la temporada passada a Tercera Divisió, arribarà cedit a Tarragona en una operació que és molt més senzilla si el club andalús té la contrapartida de comptar amb opcions de fitxar Dimitrievski.

Tot i que és una opció més remota, un tercer actor podria intervenir en una operació entre els dos clubs. Es tractaria de Javi Jiménez, lateral esquerre que pertany al Nàstic però que podria tornar al Málaga si aquest exercís una opció de compra que té per ell. En cap cas el Nàstic es tancaria en banda a l’hora de traspassar a Javi Jiménez i, més encara, si el total de l’operació fos una xifra satisfactòria per a les arques del club. De moment, aquesta possibilitat és més remota i des de Málaga se centren ara en el meta Dimitrievski.

tracking