Diari Més

Álex López i Abeledo, joventut, qualitat i pólvora per al Nàstic 2018-19

El centrecampista arriba cedit de l’Espanyol i l’extrem, probablement també a préstec, ve de l’Atlético Malagueño

A l'esquerra, Álex López i, a la dreta, Nacho Abeledo, pròxims fitxatges del Nàstic.

Álex López i Abeledo, joventut, qualitat i pólvora per al Nàstic 2018-19Cedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona 2018-19 va prenent forma. A banda de David Rocha, Rodri i Luis Suárez, ja signats i entrenant amb l’equip, el club grana ja té dos futbolistes més tancats i a punt de signar i anunciar. Es tracta d’Álex López (no l’ex del Nàstic que ara juga al Mallorca) i de Nacho Abeledo, dos joves futbolistes que, a banda d’aportar una gran dosi de desimboltura, compten amb gran qualitat a les seves botes i ambdós, cadascun en la seva posició, han estat futbolistes claus en els equips del qual provenen.

Álex López és centrecampista i arriba cedit de l’Espanyol. Aquesta campanya va jugar al filial, sent el millor futbolista de l’equip i comandant els seus cap a l’ascens a Segona Divisió B. El seu futur company al Nàstic també arriba al club tarragoní després de pujar a la categoria de bronze del futbol espanyol. Probablement també vindrà cedit, però ho farà del Málaga. La passada campanya va militar a l’Atlético Malagueño, que va ser el millor del grup novè de Tercera.

Álex López Moreno arriba cedit al Gimnàstic de Tarragona fins a finals de temporada. El futbolista, propietat de l’Espanyol, va militar la passada temporada al filial espanyolista en el grup cinquè de Tercera Divisió, on es va convertir en una de les sorpreses agradables de la temporada.

Als seus 21 anys, és un organitzador de joc que també destaca per la seva arribada a l’àrea contrària i per la seva capacitat golejadora.

Aquest passat hivern va renovar amb el club per cinc temporades i, automàticament, a partir del 30 de juny d’aquest 2018 passava a formar part de la primera plantilla. Al Nàstic podrà continuar amb la seva progressió i debutarà en una categoria professional.

Un extrem que apunta alt

Pel que fa a Nacho Abeledo, aquest és un futbolista que ha aixecat passions a la Tercera Divisió. Amb una vintena de gols anotats, aquest extrem esquerre destaca per la seva verticalitat i velocitat pel carril. Fa anys que el Nàstic no compta amb un d’aquells extrems que tornen boges a les defenses rivals i, des del club grana, confien que Abeledo sigui aquest futbolista.

El futbolista nascut a Huelva ha passat per equips com el Betis B o el Barça B, però no va acabar de quallar fins que va aterrar a Màlaga. Té 22 anys i vol fer-se un nom a la Segona Divisió A. El Nàstic, que enguany està apostant per futbolistes joves, serà un bon aparador tant per a ell com per al mateix Álex López, que voldrà tornar al seu club amb més força que mai.

De moment, les cinc incorporacions que ha realitzat el club grana són aproximadament una tercera part de les que ha de fer. Més de deu futbolistes han d’arribar com a cares noves ja que, a banda dels vuit que no van renovar, s’està produint un degoteig en els darrers dies que motiva que la direcció esportiva hagi de multiplicar esforços.

Per la seva banda, l’equip continua amb la seva particular pretemporada, la qual tot just acaba de començar. Avui, els jugadors entrenaran al matí, a dos quarts de deu, a Salou. De cara a dijous, repetiran horari i ubicació i, a la tarda, sessió a dos quarts de set de la tarda també a Salou. Divendres i diumenge només hi haurà sessió matinal, mentre que dissabte tornarà a ser doble.

tracking