Diari Més

Isaac Cuenca deixa una porta oberta a la seva incorporació al Reus

L’extrem entrena a les ordres de Xavi Bartolo a l’espera que aparegui una oferta d’un equip de Primera Divisió

Isaac Cuenca, a la gespa de l'annex de l'Estadi Municipal de Reus, després de l'entrenament matinal.

Isaac Cuenca deixa una porta oberta a la seva incorporació al ReusVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per què no? Per què l’afició del CF Reus no es pot il·lusionar amb Isaac Cuenca? Aquesta és la pregunta que molts es fan i, de fet, també li passa pel cap al propi futbolista, el qual no tanca cap porta al seu fitxatge pel primer equip roig-i-negre, encara que, de moment, s’està centrant en fer una bona pretemporada i, si potser, aconseguir fitxar per algun equip de Primera Divisió.

El futbolista, després de l’entrenament matinal d’aquest dimarts, explicava que «estic molt content de ser aquí a casa meva. Ara mateix estic lliure, no tinc contracte amb ningú després d’acabar a Israel, i què millor que ser a casa meva?». A la pregunta del milió, si pensava en la possibilitat de fitxar pel CF Reus, deixava totes les portes obertes: «Ja ho he parlat amb el club. Mai se sap. Estic entrenant i m’estic sentint bé, amb confiança». «Mai se sap», repetia una vegada i una altra el jugador, que se’l veu feliç a prop dels seus.

Davant de les insistents preguntes dels periodistes, l’extrem dretà puntualitzava, sobre el seu possible fitxatge, que «no ho sé, no ho he pensat. Em fa il·lusió estar aquí entrenant i qui sap si seguiré. Després de tant de temps fora, s’agraeix que et donin la benvinguda, i qui sap què passarà». Aquest futbolista compta amb un gran cartell al futbol espanyol i no seria estrany que algun club de la màxima categoria nacional volgués fer-se amb els seus serveis. En aquest cas, Cuenca segurament no tindria dubtes, ja que «estem una mica a l’espera que pogués sortir alguna cosa de Primera Divisió, però ara vull entrenar i veure les sensacions que puc tenir aquí».

L’afició, encantada

Les xarxes socials treien fum en el moment de saber-se que formaria part del grup de futbolistes que començava la pretemporada a les ordres de Xavi Bartolo. Tot i això, el jugador assegurava ser aliè a la majoria de comentaris que s’estaven publicant. «Moc una mica Instagram i m’han arribat molts missatges, però no li dono molta importància a aquestes coses», detallava el jugador.

Poc a poc, el CF Reus va agafant forma i les perspectives són, tal com ja ha confirmat l’entrenador, Xavi Bartolo, en altres ocasions, les d’aconseguir el millor equip a Segona Divisió A de tota la història. Està ben clar que amb la presència d’Isaac Cuenca, que ha militat, entre d’altres, a les files del FC Barcelona, aquest objectiu estaria molt més proper. Ell s’ha vist gratament sorprès per la qualitat dels jugadors que entrenen sobre el verd de l’annex de l’Estadi Muncipal de Reus. «Hem estat fent possessions i rondos i, la veritat, és que m’he sentit molt a gust. L’equip sap a què juga i hi ha molt de nivell», va manifestar.

Ve d’Israel

Cuenca va rescindir el seu contracte amb el Hapoel Beer Sheva d’Israel, conjunt amb el qual va guanyar el campionat de Lliga la passada temporada, una marxa que a ell encara no li ha quedat del tot clara. «Va ser una mica estrany. Em van fitxar per jugar la Champions League, però vam decidir no seguir. Millor per a tothom».

Ara, és més a prop de la seva família i, a més, la seva dona i la seva filla «s’adapten més o menys al que jo vagi escollint, però és veritat que, com a casa, enlloc».Ara, és hora de creuar els dits, que cap equip de superior categoria el convenci i que ell vulgui seguir a Reus. Si fos així, representaria una gran notícia per a l’entitat de la capital del Baix Camp.

tracking