Diari Més

El Reus es posa a rodar sense Edgar Badia, Fran Carbia i David Querol

Els dos primers tenen permís en haver-se casat recentment i, el reusenc, continua arrossegant la lesió de la campanya passada

Els futbolistes del CF Reus, durant la sessió matinal que es va desenvolupar a l'annex de l'Estadi Municipal, sota una calor asfixiant.

El Reus es posa a rodar sense Edgar Badia, Fran Carbia i David QuerolCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un descans més que merescut, el CF Reus va tornar aquest matí a la feina. Tots els futbolistes, amb tres excepcions, es van posar mans a l’obra sota les ordres de Xavi Bartolo, flamant tècnic de l’entitat de la capital del Baix Camp després de la marxa d’Aritz López Garai al Numancia.

El porter Edgar Badia i el davanter Fran Carbia tenen permís per començar la pretemporada més tard, ja que es van casar fa poc i estan de viatge de noces a l’actualitat. Per altra banda, David Querol no va estar present en la doble sessió perquè continua arrossegant una lesió de la temporada passada. Per cert, una lesió que el tècnic, Xavi Bartolo, no va ser capaç de valorar: «No ha tornat Querol i ens preocupa, però no sabem quan estarà recuperat del tot».

Bartolo, després de la primera sessió de la temporada, va detallar que «l’actitud és bàsica en cada entrenament» i va explicar que, de moment, el que començaran a fer els jugadors seran «treballs tàctics i repassar conceptes bàsics». Bartolo, per ser, per fi, l’entrenador del Reus, va lamentar la marxa de López Garai i, sobre els objectius dels seus en el campionat de Lliga va deixar ben clar que «tots els equips tenen l’opció d’aconseguir aviat la permanència i, tot i que hi ha conjunts que baixen de Primera o que tenen un projecte ambiciós, en el fons tothom vol assegurar-se la categoria».

En matèria de fitxatges, assegurava estar «content amb el que ha vingut, però és complicat si volem tenir el millor equip de Segona A de la història del club». Ara bé, té algunes urgències, tal com va deixar clar sobre la gespa: «Mentre més aviat vinguin el lateral esquerre i el central, millor».

En el Media day organitzat pel Reus també li va tocar el torn a Miguel Linares, davanter fitxat de l’Oviedo i una de les incorporacions estrella en aquest mercat d’estiu. El punta va negar-se a prometre una xifra de gols concreta, encara que va desvelar que «per a mi, sí que la sé». Si són més de quinze gols, «m’ho quedo per a mi».

«La pretemporada està per a què ens puguem conèixer. A diversos ja els coneixia per enfrontar-me a ells i, així, és més fàcil», va apuntar sobre l’inici de les sessions. No vol posar-se una pressió excessiva, però entén que la gent, pel seu currículum, li exigeixi molt des del primer dia. «A mi em dóna encara més ales i més confiança per a continuar treballant, però aquí tots som importants. Sí que és veritat que porto anys a la categoria i que tinc experiència, però crec que tots som iguals», va dir.

Jesús Olmo, capità de l’equip, va destacar la «duresa» que suposa fer una pretemporada, ja que «s’ha de patir per poder arribar bé a final de temporada». A més, va reconèixer que se li farà «estrany» no jugar al costat de Pichu Atienza a l’eix de la defensa, després de la marxa del seu ja excompany al Numancia de López Garai.

tracking