Diari Més

El Nàstic torna a la feina sense Dongou

El davanter es desvincularà avui de l’entitat grana, que no comptava amb els seus serveis de cara a la pròxima temporada

Els 33 futbolistes que es van exercitar a les ordres de Gordillo, seguint atentament les instruccions del seu entrenador a Salou.

El Nàstic torna a la feina sense DongouGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb Luis Suárez i sense Jean Marie Dongou. Aquestes van ser les dues grans novetats de la primera sessió de pretemporada d’un Gimnàstic de Tarragona que farà de Salou el seu camp base durant els primers dies de pretemporada.

La presència de Luis Suárez no era una novetat d’aquelles que fan caure del sofà, ja que el seu fitxatge estava tancat des de feia dies. El fet que Dongou no formés part de la sessió d’entrenaments sí que era menys d’esperar. El punta estava a la rampa de sortida, però semblava que la seva situació s’allargaria una mica més, ja que el camerunès tenia contracte fins el 30 de juny del 2021.

El Nàstic té previst rescindir avui a un jugador que ja es podrà buscar un nou equip que, probablement, serà el Lugo, d’on Emilio Viqueira n’és el director esportiu i Javi López l’entrenador.

Els jugadors del Nàstic van realitzar una primera sessió, a la tarda, amb molta calor. Diversos futbolistes del filial van acompanyar als del primer equip en un entrenament que també va comptar amb molts jugadors que, de totes totes, no seguiran al club després del 31 d’agost.

D’altres novetats a l’entrenament, que ja eren esperades, van ser les dels dos altres fitxatges: David Rocha i Rodri Cuenca. En total, van iniciar els exercicis preparatoris un total de 33 jugadors, xifra que és tan elevada tenint en compte que diversos jugadors del filial en formaven part. Aquests, van ser Arturo, Roger Figueras, De Nova, Ferrer, Óscar Sanz, Pol Prats, Brugui i Ralf.

De cara a avui, l’equip iniciarà les dobles sessions, que seran molt característiques durant el que resta de pretemporada. La primera arrencarà a dos quarts de deu del matí i, la segona, a dos quarts de set de la tarda. Sempre, el conjunt grana entrenarà a Salou, abans de començar amb els partits amistosos de pretemporada i amb l’estada a terres gironines.

Fali, preparat

El primer jugador a parlar de la 2018-19 va ser Fali. El valencià va declarar, abans d’iniciar la sessió, que «trobava falta entrenar i veure als meus companys. Arribo amb molta il·lusió». Ell creu que «hem de fer una bona pretemporada per competir bé, ja que la Segona A tornarà a ser molt dura. M’agraden molt les pretemporades, perquè tornes d’una inactivitat i sempre ve bé posar-te a to».

Els seus objectius inicials, a nivell grupal, passen per seguir a Segona A. «Vull que aquest club estigui el millor possible i que no pateixi tant com l’any passat», va dir el centrecampista, el qual va ser preguntat per la polèmica del seu contracte, del qual s’apuntava que podria haver acabat aquest mateix juny: «Tenia contracte fins el 2020 i l’únic que estàvem intentant era ampliar el contracte. El president sap que em vull retirar aquí. Li agraeixo l’esforç que ha fet».

tracking